چرا داعش اعضای یک خانواده را در کرکوک سوزاند؟

يکشنبه 3 مرداد 1395
23:04
چرا داعش اعضای یک خانواده را در کرکوک سوزاند؟ گروه تروریستی داعش در استان کرکوک در شمال عراق سه عضو یک خانواده را که در میان آنها یک دختربچه بود، هنگام فرار از این استان دستگیر کرد و همه آنها را سوزاند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک مسئول امنیتی در استان کرکوک بدون ذکر نام خود اعلام کرد: پدر، مادر و دختربچه ای که قربانی جنایت فجیع داعش شدند، می خواستند از منطقه الرشاد در جنوب غرب استان کرکوک فرار کنند و خود را از طریق منطقه کوهستانی حمرین به شهر العلم استان همجوار صلاح الدین برسانند. منطقه الرشاد در شهر حویجه در جنوب استان کرکوک واقع است.

به نوشته سومریه نیوز این منبع افزود: داعش از دو روز پیش گروه هایی را در مناطق جنوب غربی استان کرکوک برای دستگیر کردن خانواده هایی که از این مناطق فرار می کنند، مستقر کرده است.

خالد المفرجی نماینده استان کرکوک در مجلس عراق دیروز شنبه از حیدر العبادی نخست وزیر این کشور خواست که تعداد نیروهای مسلح عشایر را از 750 نفر به 3 هزار نفر افزایش دهد و آنها را مسلح کند و هر چه زودتر دستور آغاز عملیات آزادسازی شهر حویجه را صادر کند.

214

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت