انفجار در جنوب آلمان

دوشنبه 4 مرداد 1395
07:40
انفجار در جنوب آلمان مسؤولان آلمانی انفجار شامگاه یکشنبه در جنوب این کشور را یک حمله جدید عنوان کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری آلمان روز دوشنبه به نقل از مسؤولان محلی اعلام کرد که انفجار مذکور یک حمله جدید است.
این انفجار در شهر "آسبانخ" در ایالت بایرن آلمان روی داد. عامل بمبگذاری در این حمله از پا درآمد، همچنین 12 تن مجروح شدند که وضعیت 3 نفر وخیم اعلام شده است.
یواکیم هرمن وزیر امورداخلی بایرن تأکید کرد که تحقیقات برای اطلاع از تروریستی بودن این حمله آغاز شده است و نمی توان این امر را بعید دانست.
معاون پلیس اسبانخ هم خاطرنشان کرد که قطعات فلزی به ماده منفجره اضافه شده بود.
به گرفته هرمن، مسؤولان سال قبل درخواست پناهندگی عامل این حمله را نپذیرفته بودند و او قصد داشت مانع برگزاری یک کنسرت موسیقی شود. او می خواست وارد محل کنسرت شود ولی به دلیل نداشتن بلیت او را راه ندادند.
انفجار مذکور ساعت 20 به وقت محلی مقابل رستورانی نزدیک ورودی محل برگزاری کنسرت صورت گرفت.
هرمن خاطرنشان کرد که فرد مذکور قبلا 2 بار قصد خودکشی داشت؛ و مدتی هم دربیمارستان روانی بستری بود.

فرد بمبگذار 2 سال قبل از سوریه به آلمان رفته بود و با گرفتن اقامت موقت در این کشور زندگی می کرد.

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران