شهر حلب قبل و بعد از جنگ+تصاویر

شنبه 9 مرداد 1395
23:21
شهر حلب قبل  و بعد از جنگ+تصاویر بسیاری به یاد دارند که شهر حلب قبل از بروز جنگ و درگیری، از بزرگ‌ترین شهرهای سوریه و پایتخت صنعتی این کشور بود.

به گزارش پایگاه خبری العالم اکنون با گذشت سالها از جنگ خانمان برانداز داخلی و فعالیت تروریست ها در سوریه ، مناطق مختلف این شهر زیبا اکنون به خرابه هایی تبدیل شده که مقایسه تصاویر این روزها با گذشته ، عمق خرابی ها را بیشتر نمایان می کند.

"روسیه الیوم" در گزارشی در این خصوص نوشت: حلب یکی از پیشرفته‌ترین شهرهای جهان و نخستین شهرهای بزرگ در تاریخ قدیم بوده است.

جنگ و درگیری در حلب که از جولای سال 2012 آغاز شده و همچنان ادامه دارد، خسارات گسترده ای به این شهر وارد کرده است.

در نتیجه این جنگ ویرانگر بخش وسیعی از مناطق مختلف شهر حلب به ویرانه تبدیل شده و بسیاری از خانه ها و تاسیسات صنعتی و اماکن تجاری نابود شده و از جمعیت 2.5 میلیون نفری شهر حلب، تنها حدود 300 هزار نفر در این شهر باقی مانده است.

گرسنگی و بیماری در همه جای  شهر که دیگر غیر قابل زندگی شده، کاملا مشهود است و بسیاری از اماکن تاریخی و باستانی آن ویران شده ؛ آثار تاریخی و معماری که بدون آن تاریخ خاورمیانه رنگ می بازد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

213-9

0% ...

آخرین اخبار

سفر نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت به "مدینه منوره" در عربستان


روایت فیلم "پزشک آمریکائی” از غزه، در خود آمریکا هالیوود و رسانه های غربی را شوک زده کرد


نیویورک‌تایمز: حمله نافرجام به ایران، آغاز پایان هژمونی آمریکا


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد