داعش با کودکان نامشروع جهاد نکاح چه می‌کند؟

جمعه 15 مرداد 1395
11:40
داعش با کودکان نامشروع جهاد نکاح چه می‌کند؟ در پی رواج گستردۀ اقدام موسوم به «جهاد نکاح» و نیز برده داری جنسی میان عناصر داعش، اکنون این گروه تروریستی با انبوهی از کودکانی رو به روست که پدران و مادران حقیقی آنان مشخص نیستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم،  داعش کودکانی را که محصول جهاد نکاح هستند و هویت والدین شان ناشناخته و نسب شان در میان هزاران عنصر داعشی گم شده است، به خلافت منتسب کرده و لقب جدید «فرزندان خلافت» را برای آنان برگزید. این گروه تروریستی مرکزی تحت همین عنوان برای آنان تاسیس کرد. این کودکان محصول ازدواج های متعدد عناصر داعش پس از کشته شدن پدران شان و فرآیند قاچاق زنان و دختران تحت عنوان کنیز توسط داعش است.
روزنامه مصری «الدستور» به نقل از یکی از مسوولان نظامی سوریه ضمن اعلام این مطلب افزود: «مادران این کودکان پس از کشته شدن پدران شان با عناصر دیگری از داعش تحت عنوان جهاد نکاح ازدواج کرده و آنها تنها بدون پدر و مادر باقی مانده اند». این منبع سوری افزود در مراکز نگهداری «فرزندان خلافت» شمار زیادی از کودکانی نگهداری می شوند که به دلیل اعمال نظام برده داری جنسی در داعش، پدران و مادران واقعی آنان شناخته شده نیستند.
وی خاطرنشان کرد:«دستکم 20 درصد کودکانی که به این موسسه سپرده می شوند، مجهول النسب هستند. 90 درصد آنان فرزندان مهاجراناند که 50 درصدشان اروپایی و 40 درصد دیگر عرب هستند».
وی اظهار داشت: «مراکز نگه داری پذیرای کودکان بی سرپرست مجهول الهویه کمتر از 12 سال داعش هستند. داعش با راه اندازی دوره های آموزشی نظامی و به اصطلاح دینی برای این کودکان در حال تربیت آنها به عنوان نسل دوم خویش است».
وی افزود: «داعش تمامی نیازهای کودکان را برای شان تامین کرده و با آنها به خوبی برخورد می کند و با انجام سفرهای تفریحی در صدد جذب و تربیت آنان بر اساس اندیشه های تندرو تکفیری خویش است».
مسوولیت بخش پسران در مراکز نگهداری کودکان مجهول الهویۀ داعش با محمود الخمیس، ملقب به ابوماریه انصاری، و ابوعزیز جزراوی عربستانی است  و ام محمود الانصاری، ام عزیز جزراوی، زهره ام جنید تبعه انگلیسی و فتون الشویخ معروف به ام عمیر عراقی مسوولیت دختران و تربیت آن ها را برعهده دارند.
اینافراد در ازای مسئولیتی که به آنان سپرده شده است، هر ماه 1000 تا 1800 دلار حقوق دریافت می کنند.
209-220

 

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم