سلاح وحشتناکی که روسیه را از آمریکا پیش انداخت!

دوشنبه 18 مرداد 1395
21:04
سلاح وحشتناکی که روسیه را از آمریکا پیش انداخت! "رابرت اسکیلز" ژنرال بازنشستۀ آمریکایی، ضمن ابراز شگفتی قدرت سلاح جدید روسی دربارۀ آن گفت: این نخستین بار از زمان جنگ سرد تاکنون است که کشوری خارجی در صنایع نظامی، از آمریکا پیش می افتد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ژنرال اسکیلز، که پیش از این ریاست یکی از آموزشگاه های نظامی آمریکا را به عهده داشت، درمقاله ای که در روزنامۀ واشنگتن پست منتشر شد، دربارۀ قدرت سلاح جدید روسیه اظهار شگفتی کرد. 

ژنرال رابرت اسکیلز

به نوشتۀ وبگاه "روسیا الیوم" ژنرال اسکیلز، راکت اندازهای جدید روسیه را قوی تر از نمونه های آمریکایی دانست و نوشت: نخستین بار، در گزارشی که فرماندهی نیروهای آمریکایی در اروپا دربارۀ دستاوردهای ارتش روسیه در اوکراین تهیه شده بود، دربارۀ این راکت اندازها شنیدم. در این گزارش آمده بود که این راکت انداز، در یک حمله، موفق شده بود دو گردان مکانیزۀ پیاده نظام اوکراین را در مدت چند دقیقه، به طور کامل منهدم کند.

ژنرال اسکیلز پس از شنیدن این اطلاعات، اعتراف کرد" این نخستین بار از زمان جنگ سرد تاکنون است که ارتشِ کشوری خارجی می تواند از ارتش آمریکا پیشی بگیرد و از نظر قدرت جنگی، بر آمریکا برتری یابد".

این ژنرال بازنشستۀ آمریکایی بر این باور است که روسیه موفق شده است فن آوری "باران فولادی" آمریکا را توسعه داده و بهبود بخشد.

اسکیلز خاطر نشان کرد که نسل جدید بمب های کوچکِ مجهز به مواد منفجرۀ هواسوز (بمب خلاء) درمقایسه با بمب هایی که کلاهک های معمولی دارد بسیار ویرانگرتر است؛ به طوری که یک جوخۀ خمپاره انداز به تنهایی می تواند درمساحتی به پهنای 140 هکتار، همه چیزرا با خاک یکسان کند.

این ژنرال آمریکایی همچنین به دستاوردهای شگفت آورارتش روسیه درزمینه جنگ سایبری اشاره کرد و احتمال داد که روسیه این فن آوری را در اوکراین آزمایش کرده باشد تا به این ترتیب به جهان ثابت کند که هیچ کشوری نمی تواند در این زمینه، با روسیه برابری کند.

205-9

0% ...

آخرین اخبار

غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است