حمله به مسافران قطار در سوئیس

شنبه 23 مرداد 1395
21:15
حمله به مسافران قطار در سوئیس العالم - پلیس سوئیس اعلام کرد که هفت نفر براثر حمله مسلحانه فردی به مسافران قطار دراین کشور مجروح شده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، این حمله عصر امروز( شنبه ) روی داد و حمله کننده مجهز به سلاح سرد بوده ا ست.

خبرگزاری فرانسه به نقل از پلیس سوئیس اعلام کرد مردی با استفاده از یک مایع قابل اشتعال، کوپۀ قطاری را به آتش کشید و سپس با چاقو به 6 نفر، از جمله یک کودک 6 ساله حمله کرد.

در بیانیۀ پلیس شهر سن‌گلان در شرق سوئیس آمده که مهاجم یک مرد 27 ساله و تبعۀ سوئیس است و در حین حمله، خود زخمی شده است.

براساس این بیانیه قطاری که حمله در آن صورت گرفته است در حال حرکت در شرق سوئیس و در امتداد مرز این کشور با کشور لیختن‌اشتاین بوده است.

جزئیات بیشتری در این زمینه منتشر نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

آخرین وداع؛ اشک و دلدادگی در آیین اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید


حضور پرشور مردم دلداده در مراسم وداع با پیکر قائد شهید امت


گزارش خبرنگار العالم از آمادگی بیش از 6 هزار موکب برای خدمت‌رسانی به عزاداران قائد شهید امت


قدردانی عراقچی از نمایندگان کشورهای شرکت کننده در مراسم بزرگداشت رهبر شهید


قابی دردناک و سنگینیِ بی‌حدِّ یک تابوتِ کوچک


عادل عبدالمهدی: شهید خامنه‌ای، از مشاهیر قرن بیست و یکم است


دیدار مسئولان گروه‌های مقاومت فلسطین با عراقچی


آمادگی ایران برای استفاده از همه ظرفیت‌ها جهت رفع محاصره یمن‌


نماهنگ "مادر برام قصه بگو ۲" ویژه وداع و تشییع «قائد شهید امت»


لحظه‌های جان‌سوز ورود پیکر «قائد شهید امت» و خانواده ایشان به محل اقامه نماز در مصلای امام خمینی(ره)