ایران به سومین مدال المپیک دست یافت

دوشنبه 25 مرداد 1395
07:25
ایران به سومین مدال المپیک دست یافت نماینده وزن 75 کیلوگرم کشتی فرنگی ایران نخستین مدال کشتی ایران در رقابت‌های المپیک 2016 و سومین مدال کاروان کشورمان را کسب کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ايران بعد از كسب مدال برنز سعيد عبدولي در كشتي آزاد توانست در مقام 21 جدول رده بندي المپيك قرار گيرد.

سعید عبدولی دارنده مدال طلای سال 2011 جهان در دیدار رده‌بندی وزن ۷۵ کیلوگرم کشتی فرنگی المپیک ۲۰۱۶ به مصاف پیتر باشی کشتی‌گیر مجارستانی و دارنده مدال طلای جهان در سال 2014 رفت و با نتیجه 5 بر 2 به برتری رسید و گردن‌آویز برنز المپیک را از آن خود کرد.

عبدولی به دلیل شکست مقابل مارک مادسن دانمارکی در مرحله شانس مجدد موفق شد ویکتور نمس از صربستان را با حساب ۲ بر ۲ از پیش رو بردارد و راهی دیدار رده بندی شود.

حذف نابغه کشتی ایران

دیگر نماینده کشتی فرنگی ایران در روز نخست این رقابت‌ها حمید سوریان دارنده ۷ مدال طلا و المپیک بود که با قبول دو شکست ۵ بر ۴ مقابل شینوبو اوتا از ژاپن و ضربه فنی مقابل المات کبیسپایف از قزاقستان از دور رقابت‌ها کنار رفت.

در ادامه رقابت‌های کشتی فرنگی المپیک ۲۰۱۶ عصر امروز (دوشنبه) حبیب‌الله اخلاقی در وزن ۸۵ کیلوگرم و بشیرباباجان‌زاده در وزن ۱۳۰ کیلوگرم به مصاف حریفان خود خواهند رفت.

روز سه‌شنبه نیز در آخرین روز رقابت‌های کشتی فرنگی امید نوروزی در وزن ۶۶ کیلوگرم و قاسم رضایی در وزن ۹۸ کیلوگرم مقابل حریفان خود صف‌آرایی خواهند کرد. 

211

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان+ فیلم


روند مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز در مسیری مثبت و سازنده


حمله موشکی و پهپادی یمن به مواضع نیروهای همسو با عربستان+فیلم


توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است


معادله جدید یمن علیه عربستان؛ محاصره در برابر محاصره، حمله در برابر حمله


ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


روایت رسانه اسرائیلی از فشار واشنگتن بر تل‌آویو برای آتش‌بس و خلع سلاح حماس


ترکیه تردد کشتی‌های تجاری به مقصد روسیه را در دریای سیاه محدود کرد


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید