داعش یک خانه را بر سر خانوادۀ عراقی ویران کرد

سه شنبه 26 مرداد 1395
12:50
داعش یک خانه را بر سر خانوادۀ عراقی ویران کرد انفجار منزلی بمب گذاری شده در منطقه الشرقاط در شمال صلاح الدین به کشته شدن همه اعضای یک خانواده عراقی منجر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "جبار المعموری"، از مسئولان بسیج مردمی عراق (الحشد الشعبی)، گفت یک خانواده 5 نفره که سه کودک 3 تا 8 ساله داشتند، بر اثر انفجار منزل بمب گذاری شده از سوی تروریست های داعش در منطقه الشرقاط استان صلاح الدین، در شمال عراق، کشته شدند.

المعموری افزود: "اعضای این خانواده که سعی داشتند شبانه از دست داعش فرار کنند، به این منزل بمب گذاری شده پناه برده بودند که با جنایت فجیع داعش روبرو شدند".

تروریست های داعش ده ها باب منزل مسکونی را در اطراف الشرقاط بمب گذاری کرده اند و از این منازل به عنوان کمین هایی برای کشتن شهروندان بی گناه استفاده می کنند.
منطقه الشرقاط پس از ژوئن 2014 به دست داعش افتاد و بعداً به یکی از مهم ترین پایگاه های این گروه در عراق تبدیل شد.

215-220

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد