یک مشت دلار؛ تمامِ شرط ترکیه برای رابطه با "اسرائیل"

چهارشنبه 27 مرداد 1395
22:26
یک مشت دلار؛ تمامِ شرط ترکیه برای رابطه با دولت ترکیه پیش نویس توافقنامۀ عادی سازی روابط با "اسرائیل" را برای تصویب به پارلمان این کشور فرستاد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، بر پایۀ این توافقنامه رژیم صهیونیستی 20 میلیون دلار به بازماندگان قربانیان حملۀ نظامیان این رژیم به کشتی ترکیه ای "مرمره" پرداخت خواهد کرد. این مبلغ باید حداکثر 25 روز پس از اجرایی شدن توافقنامه پرداخت شود و با نظارت ترکیه و بدون دخالت رژیم صهیونیستی، میان بازماندگان توزیع خواهد شد.
خبرگزاری آناتولی گزارش داد که بر اساس این توافقنامه، هیچ شخصیت حقیقی یا حقوقی ترکیه ای نمی تواند رژیم صهیونیستی یا اتباع آن را در موضوع کشتی مرمره بازخواست و محاکمه کند.
توافقنامۀ عادی سازی روابط میان دو طرف پس از طی مراحل قانونی اجرا خواهد شد.
روابط ترکیه و رژیم صهیونیستی در سال 2010 و پس از حملۀ نظامیان صهیونیست به کشتی ترکیه ای مرمره در نزدیکی سواحل غزه و کشته شدن 9 شهروند ترک تیره شد. اما دو ماه پیش دو طرف برای از سرگیری روابط به توافق رسیدند.
 

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است