موضع حزب‌الله در قبال فعالیت های " اسرائیل " در شبعای اشغالی

جمعه 29 مرداد 1395
14:04
موضع حزب‌الله در قبال فعالیت های حزب الله لبنان تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به حریم حاکمیتی لبنان درمزارع شبعا را محکوم کرده و خواهان واکنش مناسب دولت شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای اعلام کرد که " تجاوز خطرناک رژیم صهیونیستی به حاکمیت لبنان و نقض حریم زمینی آن در مزارع اشغالی شبعا را به واسطه عملیات ساخت و ساز جاده‌ای در منطقه مجاور با این مزارع، محکوم می کند."
در این بیانیه آمده است که این اقدام جنایتی است که به پرونده مملو از جنایات این رژیم علیه لبنان اضافه می‌شود. جرمی که حاکی از طمع بی حد و مرز صهیونیست‌ها نسبت به خاک و سرزمین لبنان است.
این بیانیه در ادامه از دولت لبنان خواسته است تا به ایفای نقش خود در دفاع از حق حاکمیت لبنان بپردازد و اقدامات ضروری را برای رویارویی با اقدامات مردود اسراییلی‌ها انجام دهد.
صهیونیست های اشغالگر شانزده سال قبل از روستای الغجر عقب نشینی کردند ، اما اخیرا اسرائیل قوانین ساخت و ساز خود را بر بخش شمالی روستای الغجر لبنان اعمال کرده است.
روزنامه العربی الجدید پیشتر اعلام کرده بود که با وجود این عقب نشینی ۱۶ ساله، روستای الغجر لبنان به دو بخش تقسیم شده که بخش جنوبی آن توسط اسرائیل اشغال شده است و بخش دیگر در پشت مرزها بوده و آزاد شده است.

9

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت