ترکیه دو خلبان را به اتهام خیانت بازداشت کرد

دوشنبه 1 شهريور 1395
21:31
ترکیه دو خلبان را به اتهام خیانت بازداشت کرد العالم - مقام های ترکیه، دو خلبان را به اتهام وابستگی به سازمان فتح الله گولن، بازداشت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دو خلبان نیروی هوایی ترکیه، به اتهام درز دادن اطلاعاتی دربارۀ قصد ارتش ترکیه در ماه آگوست سال 2015، برای حمله به گروهی از اعضای حزب کارگران کردستان "پ.ک.ک" در منطقه تونجالی بازداشت شدند.

به نوشتۀ روزنامه "صباح" چاپ ترکیه، پهپادهای ترکیه، 19 هدف مشخص کردند که بیش از 150 تن از نیروهای پ.ک.ک در آن ها موضع گرفته بودند. ارتش ترکیه، به این دو خلبان دستور داد این اهداف را بمباران کرده، عناصر پ.ک.ک را نابود کنند؛ اما بازجویی هایی که پس از کودتای نافرجام صورت گرفت، ثابت کرد که این دو خلبان، اهداف مشخص شده را نزدند و آن ها را نادیده گرفتند.

در گزارش این روزنامه همچنین آمده است که دادستانی ترکیه، علاوه بر خودداری از هدف قرار دادن نیروهای پ.ک.ک، این دو خلبان را متهم کرد که بدون آن که نام خود را فاش کنند، قصد ارتش برای هدف قرار دادن مخفیگاه های نیروهای پ.ک.ک را به منابع مطبوعاتی افشا کردند.

روزنامه الصباح تاکید کرد که بازجویی از این دو خلبان به منظور شناسایی دیگر افراد وابسته به سازمان فتح الله گولن که با سازمان پ.ک.ک همکاری دارند، ادامه دارد.

205-9

0% ...

آخرین اخبار

افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست