فتوای مشترک داعش و منافقین

چهارشنبه 3 شهريور 1395
15:45
فتوای مشترک داعش و منافقین مشابهت های داعش و منافقین به قدری در حال افزایش است که هر ذهن عاقلی را بدین مسئله هدایت می کند که هدایت هر دو جریان از یک اتاق فکر در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از تارنمای موسسه راهبردی دیده بان، از زمان شکل گیری جریان تکفیر با محوریت داعش در عراق و سوریه همواره مشابهت های تشکیلاتی، عقیدتی و عملیاتی ای میان داعش و گروهک تروریستی منافقین نمایان شده است.

این مسئله در برهه هایی مانند حضور ترکی فیصل (از بنیانگذاران و حامیان مستقیم جریان تکفیر در منطقه) در همایش منافقین پررنگ تر شده است.

در جدیدترین تحولات از این یکی از مفتی های این گروهک جنایتکار با تأسی از منافقین، فتوایی را صادر کرده است.

ابومقدم المصری اذعان نموده است که"اموال شرکت های خارجی حتی در کشورهای مسلمان عربی، اگر در اختیار داعش قرار بگیرد،حلال است"

این فتوا در دهه 1370 توسط مسعود رجوی برای اعضای تشکیلات منافقین در راستای اهداف سازمان تعریف شده بود.

منافقین در همین راستا یک بخش درونی تحت عنوان"بخش مایحتاج در اروپا" را راه اندازی نمودند و وظیفه اعضای سازمان این بود تا هر چیزی را می توانند از فروشگاههای اروپایی سرقت کنند.سپس هرچه برای آنها مصرف نداشت را به عراق بفرستند.

در آن دوره استدلال رجوی این بود که "چون غربی ها مستکبرند، دزدی از آنها حلال است.

0% ...

آخرین اخبار

هاآرتص: اسرائیل از کاربران استارلینک جاسوسی می‌کند


راه‌اندازی کریدور اتصالی چین به اروپا از مسیر ایران


بقائی: عراقچی در نشست بریکس در هند شرکت می‌کند


پیام دبیرکل حزب الله به فرماندهان و رزمندگان مقاومت لبنان


منشأ لکه نفتی خلیج فارس نشت آب توازن یک نفتکش خارجی است


زخمی شدن 8 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


پزشکیان: اجازه فشار بر معیشت به بهانه جنگ را نمی‌دهیم


احضار دادستان، رئیس سازمان بازرسی و وزیر به خاطر اینترنت پرو


پرشدگی سدهای کشور به ۶۵ درصد رسید


تداوم رویکرد خصمانه استرالیا علیه ایران با اعمال تحریم‌های جدید