آمریکا مدت حضور ترکیه در سوریه را تعیین کرد!

پنج‌شنبه 4 شهريور 1395
20:47
آمریکا مدت حضور ترکیه در سوریه را تعیین کرد! معاون رئیس جمهور آمریکا تأکید کرد؛ نیروهای ترکیه آماده‌اند تا هر زمان که لازم باشد، برای شکست داعش در خاک سوریه باقی بمانند.

 به گزارش پایگاه خبری العالم، جو بایدن در کنفرانسی مطبوعاتی در استکهلم، پایتخت سوئد، گفت: واشنگتن و متحدانش در پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، اتحادیۀ اروپا و خاورمیانه در حال حاضر به دنبال راهی برای حل سیاسی بحران در سوریه هستند.

این اظهارات یک روز بعد از سفر بایدن به آنکارا عنوان می شود که در آن، ضمن گفت و گو با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه و بن علی یلدریم نخست وزیر این کشور به بررسی مسائل حساس از جمله تسلیم فتح الله گولن، مبلّغ دینی مخالف اردوغان، و نیز قضیۀ کردها و عملیات نظامی ارتش ترکیه در سوریه پرداخت.

بایدن با ابراز خشنودی از سفر به آنکارا، آن را نشانۀ درک عمیقِ شوکی دانست که در اثر کودتای نافرجام ماه گذشته به ملت ترکیه وارد شد.

گفتنی است ارتش ترکیه با پشتیبانی گروههای مخالف سوری روز چهارشنبه عملیاتی نظامی علیه داعش را با نام "سپر فرات" در خاک سوریه آغاز کرده است. دولت سوریه این اقدام را دخالت نظامی و غیرقانونی می داند.

202

0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و استفاده از فسفر سفید


تیم مذاکره کننده آمریکایی اسلام آباد را ترک کرد


پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت


روایت سخنگوی وزارت خارجه ایران از مذاکرات اسلام آباد


وزیر خارجه پاکستان: به نقش آفرینی برای کمک به صلح ادامه می دهیم


پایان مذاکرات اسلام آباد / زیاده خواهی آمریکا مانع از دستیابی به چارچوب مشترک و توافق شد


تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم