ترکیه همچنان درحال اعزام نیرو به سوریه است

شنبه 6 شهريور 1395
08:39
ترکیه همچنان درحال اعزام نیرو به سوریه است ترکیه 4 تانک دیگر را به شهر مرزی جرابلس سوریه اعزام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروه های مسلح طی روزهای اخیر توانسته اند با پشتیبانی ارتش ترکیه، داعش را از شهر جرابلس سوریه بیرون برانند، و کنترل این شهر را به دست بگیرند.
خبرگزاری فرانسه اعلام کرد که یکی از تصویربردارانش تعدادی تانک را مشاهده کرده است که به سمت نقاط مرزی در حرکت بودند همچنین صدای انفجارهای متعددی را هم از جرابلس شنیده است که این امر بیانگر ادامه درگیری ها در این شهر است.
از سوی دیگر بن علی ییلدریم، نخست وزیر ترکیه مطالب مطرح شده در روزنامه اشپیگل آلمان مبنی بر متمرکز بودن حملات آنکارا علیه کردها در عملیات نظامی این کشور در سوریه را تکذیب کرد.

عملیات گروه های مسلح با پشتیبانی نیروهای ارتش ترکیه و ائتلاف آمریکا در شهر جرابلس سوریه در استان حلب، از صبح روز چهارشنبه (سوم شهریور) آغاز شده است.

208 

 

 

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد