حزب الله: رؤیای عربستان در داریا دفن شد

يکشنبه 7 شهريور 1395
17:19
حزب الله: رؤیای عربستان در داریا دفن شد نایب رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان اهمیت سیطرۀ ارتش سوریه بر شهر داریا را که دیروز (شنبه) با خروج عناصر مسلح از این شهر محقق شد، تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، نبیل قاووق، نایب رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان، گفت: «آزادی شهر داریا پایان رؤیای عربستان برای سرنگونی نظام سوریه و دلیلی روشن برای پیروزی ارتش سوریه و شکست تکفیری‌ هاست. این یک دستاورد استراتژیک، سرنوشت ساز و تاریخی است و نه تنها تأثیری عمیق در روند مبارزه با تکفیری‌ها خواهد داشت بلکه در ترسیم آینده سوریه نقش خواهد داشت ».
قاووق که در مراسم افتتاحیه مجتمع فرهنگی اهل بیت (علیهم السلام) در روستای یانوح در جنوب لبنان سخن می گفت، دربارۀ وضع داخلی لبنان نیز تأکید کرد: «لبنانی‌ها باید در این مرحله خطرناک وحدت ملی و ثبات داخلی خود را تقویت کنند. دولت لبنان امروز با بحران واقعی و جدی روبروست؛ بحرانی که گذرا نیست؛ بلکه بسیار عمیق است. برخی می‌خواهند واقعیت لبنان را نادیده بگیرند و کشور ما را به سمت پرتگاه بکشانند».
او، همچنین، هشدار داد که لبنان به دلیل وتوی عربستان سعودی در برابر نامزدی فردی مردمی و قوی برای ریاست جمهوری این کشور، با یک بحران واقعی و جدی روبرو است و مردم لبنان امروز بهای سنگینی در نتیجه دخالت های عربستان می پردازند.
نایب رئیس شورای اجرایی حزب الله لبنان با اشاره به سالروز مفقود شدن امام موسی صدر نیز خاطرنشان کرد: «وطن ما، لبنان، و مقاومت اسلامی امروز این امام بزرگ را که همچنان در قلب و دل ما جای دارد، در میان خود نمی بیند. بزرگترین هدف ایشان که اکنون تجلی یافته است، شکست اسرائیل بود. روحیه و افکار امام موسی صدر درباره ائتلاف استراتژیک میان حزب الله و جنبش امل نیز اکنون با حکمت، شجاعت و تدبیر نبیه بری (رییس مجلس لبنان و دبیرکل جنبش امل) و سید حسن نصرالله (دبیرکل حزب الله لبنان) متجلی شده است».

220
 

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت