گاردین: آزادی مطبوعات در ترکیه بدتر می‌شود

دوشنبه 8 شهريور 1395
16:15
گاردین: آزادی مطبوعات در ترکیه بدتر می‌شود روزنامه مشهور انگلیسی در گزارشی با عنوان «آزادی مطبوعات در ترکیه بدتر می شود»، وضعیت ناهنجار آزادی‌های مدنی در ترکیه را مورد بررسی قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گاردین نوشت: نگرانی هایی درباره تدابیری که مقامات ترکیه پس از کودتای نافرجام اتخاذ کرده اند، وجود دارد.

کونستانز لیچ خبرنگار روزنامه گاردین نوشت: آنکارا از زمان کودتای نافرجام در ماه گذشته، اقدامات خود را علیه رسانه ها گسترش داده به همین علت فعالان حقوق بشر از تدابیر دولت علیه روزنامه نگاران و خبرنگاران انتقاد کردند.

در این گزارش آمده است از زمان اعلام حالت فوق العاده در ترکیه، دولت بیش از صد موسسه رسانه ای از جمله 45 روزنامه، 16 شبکه تلویزیونی، 23 شبکه رادیویی، 12 مجله، 29 موسسه انتشاراتی و 3 آژانس خبری را تعطیل کرده و حکم بازداشت بیش از 100 روزنامه نگار هم صادر شده است.

خبرنگار این روزنامه معتقد است که "اعتماد" در سیستم قضایی ترکیه کاهش یافته، تا حدی که جان دوندار مدیر مسئول سابق روزنامه جمهوریت از سمت خود استعفا کرده و علت آن را بی اعتمادی خود به دادگاهها عنوان کرده است.

دوندار که در خارج از ترکیه زندگی می کند، گفته که خودش را حداقل تا زمانی که حالت فوق العاده به پایان برسد، تسلیم نخواهد کرد. 

بنابراین گزارش، با افزایش فشارها بر موسسه های رسانه ای در ترکیه، گروه کوچکی از روزنامه نگاران برجسته از تاسیس یک روزنامه الکترونیکی به امید مقابله با قطب بندی سیاسی خبر دادند.

 204

0% ...

آخرین اخبار

9 کشته و زخمی بر اثر انفجار در جسر الشغور سوریه


رئیس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع: ایران توان پاسخ به هر نوع تهدیدی دارد


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد مقدس+عکس


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان