توجیهات عجیب داعش پس از شکست‌های اخیر

دوشنبه 8 شهريور 1395
20:52
توجیهات عجیب داعش پس از شکست‌های اخیر العالم - گروهک تروریستی "داعش" ضمن اعتراف به شکست های اخیر خود در سوریه، عراق و لیبی، در ادعایی تمسخر آمیز این شکست‌ها را "امتحان الهی مؤمنین" توصیف کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، گروهک تروریستی داعش با اذعان به این که نبردهای اخیر به نفع جبهه مقابل (مقاومت اسلامی) بوده است، شرایط کنونی خود را مشابه شرایط زمان رسول الله(ص) دانست و ادعا کرد: "امروز تاریخ جنگ احزاب را با اختلاف گروه ها و شخصیت ها تکرار می کند، هر روز که می گذرد صفوف گروه ها مانند صفوف گروه‌ها در جنگ خندق، شفاف‌تر می‌شود".

سایت "عربی 21" با انتشار این خبر نوشت: گروهک تروریستی داعش همچنین وعده های تکراری خود در زمینه فتح روم و شبه جزیره عربستان را به وعده های رسول خدا(ص) به برخی صحابه درباره [فتح ایران و شکست دادن ساسانیان و] که منافقان درباره آن تردید داشتند - تشبیه کرده است.

گروهک تروریستی داعش در پایان خطاب به عناصر خود، بر ضرورت در پیش گرفتن صبر تاکید کرد و از آنها خواست به نزدیک بودن زمان عملی شدن حدیث "تغزون جزیره العرب، فیفتحها الله، ثم فارس، فيفتحها الله. ثم تغزون الروم، فيفتحها الله، ثم تغزون الدجال، فيفتحه الله"،( شما با ساکنان جزیره العرب می جنگید و آنجا را فتح می کنید سپس با فارس می‌جنگید و آنرا نیز فتح می نمایید و نیز با روم جنگیده و بر آنجا هم مسلط می شوید و در نهایت با دجال خواهید جنگید و بر او پیروز خواهید گشت)، یقین داشته باشند.

شواهد و قرائن حکایت از آن دارد، گروهک تروریستی داعش که ساخته و پرداخته، صهیونیسم، آمریکا و عربستان سعودی برای خدشه دار کردن چهره اسلام است، به تازگی در سوریه، عراق و لیبی خسارت های سینگینی متحمل شده و علاوه بر از دست دادن بسیاری از مناطق تحت اشغال خود، با تنش و چند دستگی داخلی مواجه شده است.

 201 - 213

0% ...

آخرین اخبار

عراق آماده‌ میانجیگری بین ایران و آمریکا است


استقبال لندن و پاریس از آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز توسط ایران


واکنش ترامپ به اعلام آزادی تردد شناورهای تجاری در تنگه هرمز از سوی ایران


تردد شناور‌های نظامی از تنگه هرمز کماکان ممنوع است


دختران هم برای ایران جان فدا می‌کنند


وزیر خارجه آزادی تردد در تنگه هرمز در دوره باقی مانده از آتش بس را اعلام کرد


اسکای نیوز مدعی شد ترامپ «به شدت» خواهان پایان جنگ با ایران است


پخش تصاویر شکسته شدن محاصرهٔ دریایی آمریکا


سرلشکر عبداللهی: ارتش مقتدر تا پای جان از ایران دفاع می‌کند


هلندی‌ها رایزنی تعلیق تجارت اتحادیه اروپا با اسرائیل را در دستور کار قرار دادند