درخواست صدر برای اعتصاب کارمندان!

شنبه 13 شهريور 1395
09:52
درخواست صدر برای اعتصاب کارمندان! رهبر جریان صدر در عراق، کارمندان ادارات را به اعتصاب فراخواند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سومریه نیوز مقتدی صدر از کارمندان ادارات دولتی خواسته است که در اعتراض به فساد مالی و اداری روزهای یکشنبه و دوشنبه این هفته (4 و 5 سپتامبر) دست از کار بکشند و اعتصاب کنند.
صدر همچنین از ساکنین شهرک صدر خواسته است که از جمعۀ آینده تا صبح روز یکشنبه اعتصاب غذا کنند.
وی از وزیران و نمایندگان گروه صدر در مجلس نیز خواسته است که طوماری با عنوان " فساد در دولت کار من نیست " تهیه و امضاهای میلیونی برای این طومار جمع کنند.
رهبر جریان صدر در بیانیه ای اعلام کرد : ما پس از پایان مهلت یک ماهه وظیفه خود می دانیم که اعتراضات مسالمت آمیزی را برگزار کنیم، و گزینه هایی برای پایان دادن به فساد مالی و اداری روی میز گذاشته ایم .
صدر روز 30 ژوئیه 2016 طرفداران خود را از تظاهرات به مدت یک ماه منع کرد، تا چنین وانمود نشود که فقط طرفداران وی تظاهرات اعتراض آمیز برگزار می کنند.
صدر در بیانیه خود از همه کارمندان ادارات دولتی بجز نهادهای نظامی و امنیتی و مراکز امتحانات تحصیلی خواسته است که اعتصاب کنند و جلوی درهای ادارات بنشینند و اگر ارباب رجوعی کار مهمی داشت، کارش را از همان جلوی در اداره راه بیندازند.
صدر در بیانیه خود آورده است: اصلاح امور هم خواستۀ دولتی ها و هم خواستۀ مردم است.
صدر از مردم شهرک صدر نیز خواسته است که پس از اقامه نماز جمعه این هفته اعتصاب غذای خود را تا صبح روز یکشنبه در مساجد، حسینیه ها و دیگر اماکن عبادی ، فرهنگی و اجتماعی آغاز کنند.

214

0% ...

آخرین اخبار

۳۰ کشته بر اثر حمله پهپادی به یک جشن عروسی در سودان


جلسه انتخاب رئیس جمهور عراق فردا برگزار می‌شود


پزشکیان: شهید خرازی از چهره‌های اثرگذار در عرصه دیپلماسی کشور بود


امام شهید انقلاب همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و همواره دعاگوی آنان بودند


بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی در پی شهادت سید کمال خرازی


رئیس مجلس شهادت کمال خرازی را تسلیت گفت


۷ عامل وابسته به معاندین دستگیر شدند


حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله علیه اراضی اشغالی


دشمنان از ترس تبیین هوشمندانه راهبردهای نظام، کمال خرازی را شهید کردند


ایران می‌تواند تنگه هرمز را ببندد اما واشنگتن راهی برای بازگشایی آن ندارد