اخراج گروه دیگری از نظامیان کودتاچی ترکیه

چهارشنبه 17 شهريور 1395
16:47
اخراج گروه دیگری از نظامیان کودتاچی ترکیه وزارت دفاع ملی ترکیه از اخراج گروه جدیدی کارکنان نیروی هوایی این کشور درارتباط با کودتای نافرجام تیرماه گذشته خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این وزارتخانه در اطلاعیه ای در تارنمای توییتر خود اعلام کرد: در ادامه تحقیقات علیه فرقه خشونتگرا و تروریستی فتو(سازمان وابسته به فتح الله گولن) ، 73 نفر دیگر از کارکنان فرماندهی نیروی هوایی ارتش کشور از سمت خود برکنار شدند.

خبرگزاری آناتولی که این خبر را مخابره کرده است به نقل از اطلاعیه وزارت دفاع ملی افزود : ''عملیات اخراج کارکنانی که ارتباط آنان با فرقه خشن و تروریستی فتو تشخیص داده می شود با حساسیت کامل دنبال شده و سربازان قهرمان و وفادار ما به انجام وظایف خود با موفقیت ادامه می دهند. ارتش ما با پاک شدن از وجود خائنان وابسته به فتو تقویت شده و به خدمت به مردم ادامه می دهد''.

کودتای ترکیه روز جمعه 25 تیرماه امسال روی داد که طی آن 270 نفر جان خود را از دست دادند و دولت ترکیه فتح‌الله گولن، از سران مخالف این کشور که در آمریکا به سر می‌برد، را به عنوان مغر متفکر و رهبر کودتا معرفی کرد.

در چارچوب پاکسازی گسترده بعد از این کودتا، منابع رسمی آن کشوراعلام کردند که تعداد کارکنان اخراجی از دستگاههای مختلف دولتی به 43 هزار نفر رسید.

پاکسازی گسترده  شامل  28 هزار نفر کارکنان آموزش و پرورش، 8 هزار نفر نیروهای امنیتی، پلیس و ژاندارمری، 2 هزار نفر دانشگاهی، 3 هزارو 300 مسئول قضائی و 520 از اعضای هیات های دینی بوده است.

همچنین پس از این کودتا حدود 35 هزار نفر در ترکیه بازداشت شده و 17 هزار نفر از این افراد که شامل سربازان، نیروهای پلیس، قضات و خبرنگاران در این کشور می‌شوند به طور رسمی برای محاکمه به دادگاه‌های ترکیه معرفی شدند.

9

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


جدیدترین جنایت اسرائیل در غزه؛ 4 نفر شهید و 14 نفر زخمی شدند


زلزله ۷ ریشتری ژاپن را لرزاند


مهاجرانی: انسداد فعالیت سکوها بدون دستور رئیس‌جمهور امکانپذیر نیست


سفر هیئت مذاکره‌کننده حماس به قاهره برای ازسرگیری مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم