اعتراض نویسنده به وضع فرهنگی با سوزاندن کتاب+ تصاویر

شنبه 20 شهريور 1395
18:30
اعتراض نویسنده به وضع فرهنگی با سوزاندن کتاب+ تصاویر نویسنده کُرد زبان، در اعتراض به اوضاع ناگوار فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و بی توجهی به روشنفکران در کردستان عراق همه آثار و نوشته های خود را به آتش کشید.

به گزارش پایگاه خبری العالم، "محسن شوانی" نویسنده کُرد زبان اهل کردستان عراق، در این خصوص به "سومریه نیوز" گفت: امروز همه تالیفات شعری و صدها مقاله و گزارش مطبوعاتی خود را که حاصل چندین سال تلاش او بوده، و نیز همه تقدیرنامه ها و کارت های عضویت خود در سازمان ها و مراکز مطبوعاتی و فرهنگی را به آتش کشیده است.

وی افزود: این اقدام را در اعتراض به بی توجهی به جایگاه روشنفکر،  فرهنگی و نویسنده در کردستان عراق انجام داده است.

شوانی با بیان این که طرف ها و دستگاه های ذی‌ربط کردستان، تدابیر مناسبی در موارد نقض حقوق و تعرض به روزنامه نگاران و نویسندگان، اتخاذ نکرده اند، گفت: کشمکش میان احزاب سیاسی به ناامیدی همه کُردها به آینده منجر شده است.

این نویسنده کُرد با اشاره به این که بحران مالی و قطع حقوق کارمندان، به ناامیدی و سرخوردگی شهروندان کردستانی منجر شده است، گفت: هرچند که اقدام اخیر وی تاثیری بر موضع طرف های مسئول ندارد اما این اقدام را برای بیان احساسات درونی و آسودگی وجدانش انجام داده است.

محسن شوانی نویسنده کُرد، ساکن شهرستان مخمور در جنوب استان اربیل، 30 سال است که در زمینه روزنامه نگاری و نویسندگی و امور فرهنگی فعالیت می کند؛ وی 8 دیوان شعر و تعداد زیادی مقاله و گزارش مطبوعاتی دارد.

213-9

 

0% ...

آخرین اخبار

عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس


سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت