نذر گوسفند قربانی برای دشمنان داعش مجازات دارد!

پنج‌شنبه 25 شهريور 1395
11:46
نذر گوسفند قربانی برای دشمنان داعش مجازات دارد! العالم ـ گروه تروریستی داعش، 11 عراقی را در موصل بازداشت کرد؛ این افراد به نذر کردن قربانی برای دشمنان خلافت خود خوانده داعش متهم هستند..

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع محلی در استان نینوا، روز چهارشنبه تاکید کرد که داعش، 11 غیرنظامی از جمله 4 سالمند در شهر موصل را به اتهام اهدای گوشت قربانی به دشمنان خلافت خودخوانده داعش، بازداشت کرد.

به نوشته السومریه نیوز، این منبع افزود: گشتی های داعش این افراد ساکن محله های مختلف شهر موصل را به اتهام اهدای قربانی به کسانی که داعش آنها را دشمنان دولت خلافت می نامند، بازداشت کرد.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، گفت: اکثر بازداشت شدگان از خویشاوندان افسران و افراد وابسته به نیروهای امنیتی هستند که برخی از آنها در درگیری ها با داعش کشته و برخی دیگر در پی حوادث ژوئن2014 اعدام شدند.

یادآور می شود که داعش از نیمه سال 2014، شهر موصل را به کنترل درآورد، این درحالی است که نیروهای امنیتی برای آزادسازی موصل آماده می شوند، همچنین ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا بارها مواضع داعش را هدف قرار داد.

210-9

0% ...

آخرین اخبار

حمایت قاطع سازمان همکاری شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی


پوتین: مدل توسعه‌ غرب برای چپاول جهان بود


استارمر بار دیگر به شوک اقتصادی جنگ علیه ایران اعتراف کرد


زینب دشتی، مجری تلویزیون کویت، به سه سال زندان محکوم شد+فیلم


تداوم رویکرد فشار حداکثری؛ تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران


وزیر دفاع پیشین آمریکا: جنگ علیه ایران به ویتنامی برای ترامپ تبدیل شده است


دیدار وزیر کشور ایران و وزیر داخلی فدراسیون روسیه؛ انتقاد از استاندارهای دوگانه غرب


ورود دو وزیر تندروی اسرائیلی به ایرلند ممنوع شد


مخالفت قاطع لبنانی‌ها با بیانیه سه جانبه: درخواست‌ها برای توقف مذاکرات وپایبندی به مقاومت


یک کشته و ۳ زخمی بر اثر تیراندازی در مراسم فارغ التحصیلی در آمریکا