سربازان انگلیسی نوجوان عراقی را غرق کردند

شنبه 27 شهريور 1395
08:30
سربازان انگلیسی نوجوان عراقی را غرق کردند روزنامه ایندیپندنت نوشت که چهار سرباز انگلیسی یک جوان 15 ساله عراقی را به زور وارد کانالی آب در شهر بصره کرده و نظاره گر غرق شدنش بودند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه ایندیپندنت در مقاله خود آورده است: چهار سرباز انگلیسی "یک نوجوان عراقی 15 ساله به نام احمد جبار کریم علی را به زور در کانال آبی در شهر بصره انداخته و به تماشای غرق شدن او نشستند".

وزارت دفاع انگلیس در بیانیه ای "ابراز تاسف کامل خود را از فوت نوجوان عراقی -که او را مجبور کردند وارد یک کانال آب کثیف شود- ابراز داشت".

تحقیقات قضایی نشان می دهد: احمد جبار کریم علی، درحال دست و پا زدن در کانال آب شهر بصره در ماه مه 2003 میلادی به حال خود رها شده و غرق شده است.

جورج نیومن قاضی سابق دادگاه عالی انگلیس گفت: سربازان انگلیسی که درحال برخورد با هرج و مرج در شهر بصره در آن زمان بودند، با این جوان به طور غیرقانونی رفتار کرده اند.

برپایه این گزارش، این جوان با سه فرد که گمان می رفت سارق باشند، نزدیک بیمارستان عمومی شهر بصره بازداشت و با یک نفربرزرهی به کنار کانال رودخانه در بصره برده شد.

در گزارش نیومن آمده است: سربازان این نوجوان را به اتهام سرقت بازداشت و مجبور کردند که وارد کانال شود، و سربازان وی را تنها رها کردند تا در آب دست و پا بزند.

سربازانی که در مرگ احمد دست داشتند، در دادگاهی در انگلیس به اتهام قتل غیرعمد محاکمه شده و دادگاه آنها را در سال 2006 میلادی تبرئه کرد.

6

0% ...

آخرین اخبار

اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران


صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم


کنایه وزیر علوم به فرستاده سازمان ملل درباره خسارات وارد شده به دانشگاه شریف


کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


پزشکیان: ایران هرگز خواهران و برادران لبنانی را تنها نخواهد گذاشت


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


فرستاده سازمان ملل: قتل‌عام مدرسه میناب در تاریخ جهان ثبت می‌شود