هند، پاكستان را به صدور تروریسم متهم کرد

يکشنبه 4 مهر 1395
09:06
هند، پاكستان را به صدور تروریسم متهم کرد نخست وزیر هند، پاکستان را به صدور تروریسم به منظور برهم زدن ثبات در آسیا متهم و اعلام کرد که برای منزوی کردن اسلام آباد در سطح بین المللی تلاش خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "ناریندرا مودی" نخست وزیر هند در سخنرانی تلویزیونی خود گفت: نهادهای امنیتی هند 110 تروریست را در طول چهار ماه گذشته از پای درآورده اند. این تروریست‌ها از خاک پاکستان آمده و از خط آتش بس در منطقه کشمیر عبور کرده بودند.
نخست وزیر هند همچنین اسلام آباد را "مسؤول تحریک افراد برای اجرای حملات تروریستی در بنگلادش و پاکستان" دانست، و به مسؤولان پاکستانی هشدار دارد که "شما را منزوی خواهم کرد.. برای اینکار تلاش خواهم کرد".
این اولین اظهارات مودی از زمان کشته شدن 17 نظامی هندی، در حملۀ یک شنبۀ گذشتۀ عناصر مسلح به یک پایگاه ارتش هند در بخش تحت کنترل هند در کشمیر است.
6

0% ...

آخرین اخبار

تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل