مجتهد فاش کرد:

اقدام اردوغان علیه جانشین ولیعهد سعودی

دوشنبه 12 مهر 1395
11:05
اقدام اردوغان علیه جانشین ولیعهد سعودی "مجتهد" فعال افشاگر عربستانی سفر ولیعهد سعودی به ترکیه را به دعوت شخص اردوغان عنوان کرد و آن را اقدامی ضد محمد بن سلمان جانشین ولیعهد و پسر پادشاه خواند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، مجتهد که به دلیل افشای مسائل پشت پرده خاندان حاکم در عربستان شهرت و هواداران بسیاری را کسب کرده است، در تویتر خود نوشت: سفر محمد بن نایف ولیعهد سعودی به ترکیه به دعوت شخص رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه صورت گرفت، و در واقع اقدامی ضد محمد بن سلمان جانشین ولیعهد محسوب می شد، چرا که ترکیه معتقد است بن سلمان در کودتای نافرجام کنونی ترکیه دخالت داشته است.
مجتهد افزود: اردوغان با این اقدام به عربستان فهماند که خواهان ارتباط با محمد بن نایف است.
وی خاطرنشان کرد: بن نایف در این سفر دو دیدار با اردوغان داشت که یکی، با حضور هیئت همراه بود و دیگری به صورت خصوصی برگزار شد. اردوغان در دیدار اول، به انتقاد از محمد بن سلمان و بن زاید پرداخت و آنها را به حمایت از کودتا متهم کرد. وی گفت ترکیه در این خصوص اسنادی را در دست دارد. اردوغان پس از این انتقادات، خطاب به بن نایف گفت: تو تنها مسئول سعودی هستی که می توان با آن تعامل داشت.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تجاوز نظامی آمریکا و رژیم اسراییل به ایران علت ناامنی در خلیج فارس و تنگه هرمز است


پزشکیان: بدعهدی، محاصره و تهدید مانع اصلی مذاکره واقعی است‌


جلسه ائتلاف شیعی «چارچوب هماهنگی» برای تعیین نامزد نخست‌وزیری عراق به جمعه موکول شد


حزب‌الله: اگر اسرائیل از خاک لبنان کاملًا عقب‌نشینی نکند، تا آخرین نفس مبارزه خواهیم کرد


قالیباف: بازگشایی تنگه هرمز با نقض فاحش آتش‌بس ممکن نیست


قدردانی وزارت اطلاعات از مجاهدت سپاهیان اسلام در جنگ


قدردانی وزیر خارجه از اهتمام دولت سریلانکا در عملیات امداد و نجات ملوانان ناوشکن دنا


بازداشت ۳۰ فلسطینی در شرق رام‌الله؛ یورش ۶۴۲ شهرک‌نشین به مسجدالاقصی


شهرک‌نشینان صهیونیست خواستار شهرک سازی در جنوب سوریه شدند+ فیلم


کشته شدن دومین نظامی فرانسوی یونیفل طی روزهای اخیر