مجتهد فاش کرد:

اقدام اردوغان علیه جانشین ولیعهد سعودی

دوشنبه 12 مهر 1395
11:05
اقدام اردوغان علیه جانشین ولیعهد سعودی "مجتهد" فعال افشاگر عربستانی سفر ولیعهد سعودی به ترکیه را به دعوت شخص اردوغان عنوان کرد و آن را اقدامی ضد محمد بن سلمان جانشین ولیعهد و پسر پادشاه خواند.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، مجتهد که به دلیل افشای مسائل پشت پرده خاندان حاکم در عربستان شهرت و هواداران بسیاری را کسب کرده است، در تویتر خود نوشت: سفر محمد بن نایف ولیعهد سعودی به ترکیه به دعوت شخص رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه صورت گرفت، و در واقع اقدامی ضد محمد بن سلمان جانشین ولیعهد محسوب می شد، چرا که ترکیه معتقد است بن سلمان در کودتای نافرجام کنونی ترکیه دخالت داشته است.
مجتهد افزود: اردوغان با این اقدام به عربستان فهماند که خواهان ارتباط با محمد بن نایف است.
وی خاطرنشان کرد: بن نایف در این سفر دو دیدار با اردوغان داشت که یکی، با حضور هیئت همراه بود و دیگری به صورت خصوصی برگزار شد. اردوغان در دیدار اول، به انتقاد از محمد بن سلمان و بن زاید پرداخت و آنها را به حمایت از کودتا متهم کرد. وی گفت ترکیه در این خصوص اسنادی را در دست دارد. اردوغان پس از این انتقادات، خطاب به بن نایف گفت: تو تنها مسئول سعودی هستی که می توان با آن تعامل داشت.

0% ...

آخرین اخبار

پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است


بازگشت ۳ میلیون و ۱۷ هزار زائر اربعین به کشور


خود فروخته‌ها چطور با موساد همکاری می‌کردند؟


وزیر خارجه ترکیه: توافق ۶۰ روزه درباره تنگه هرمز در حال بررسی است


نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به مواضع وابسته به عربستان خبر دادند


تشکیل انجمن مشترک بازرگانان ایران و عراق در آینده نزدیک