روسیه ناوهای موشک انداز خود را به سوی سوریه فرستاد

چهارشنبه 14 مهر 1395
16:44
روسیه ناوهای موشک انداز خود را به سوی سوریه فرستاد روسیه برای تقویت ناوگان نظامی خود در دریای مدیترانه دو ناو مجهز به موشک های کالیبر را به این منطقه اعزام کرد.

به گزارش پایگاه خیری شبکۀ العالم، نیکولای وُسکریسینسکی، سخنگوی ناوگان روسیه در دریای سیاه، امروز چهارشنبه اعلام کرد که ناوهای سیرپوخوف و زیلینی دُل که مجهز به موشک های کالیبر هستند، به سوی دریای مدیترانه حرکت کرده اند.
پایگاه الیوم السابع نوشت وسکریسینسکی در کنفرانسی خبری اعلام کرده است: «ناوهای سیرپوخوف و زیلینی دُل به ناوگان دریایی روسیه که در دریای مدیترانه مستقر است، خواهند پیوست».
این افسر روسی افزود: «سیرپوخوف و زیلینی دُل روز 4 اکتبر از بندر سیواستوپول به راه افتادند و هم اکنون در تنگه دریای سیاه هستند. این ناوها تا شب در راه دریای مدیترانه خواهند بود». 

214
 

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.