صادرات نفت اقلیم کردستان عراق از طریق ترکیه رکورد زد

جمعه 16 مهر 1395
14:15
صادرات نفت اقلیم کردستان عراق از طریق ترکیه رکورد زد العالم- صادرات نفت اقلیم کردستان عراق از طریق ترکیه در ماه سپتامبر به بیش از 564 هزار بشکه در روز رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، وزارت منابع طبیعی اقلیم کردستان عراق روز جمعه اعلام کرد: صادرات نفت این منطقه از طریق ترکیه در ماه سپتامبر روزانه به بیش از 564 هزار و 808 بشکه رسید که این میزان در ماه آگوست حدود 411 هزار و 727 بشکه در روز بوده است.

مجموع درآمد خالص حکومت اقلیم کردستان عراق از فروش نفت در ماه سپتامبر حدود 327 میلیون دلار بوده در حالی که ارزش کل فروش نفت خام حدود 611.7 میلیون دلار تخمین زده می شود.

به گفته وزارت منابع طبیعی منطقه کردستان میانگین قیمت نفت برای هر بشکه 36.10 دلار در نظر گرفته شده است.

صادرات نفت در پنج ماه اخیر در ماه آگوست به پایین ترین سطح خود رسید.

بعد از سقوط صدام در سال 2003 میلادی کردها توانستند علاوه برکرکوک به منابع دیگر نفتی  دست یابند به نحوی که نفت سایر بخش های کردستان عراق  بیشتر از کرکوک بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد