داعش به این دلیل زنان حاشیۀ خلیج فارس را کنیز نگرفت

يکشنبه 18 مهر 1395
16:37
داعش به این دلیل زنان حاشیۀ خلیج فارس را کنیز نگرفت سفیر عراق در تهران ضمن تبیین اهداف استکبار جهانی برای ایجاد داعش، توضیح داد که چرا تاکنون زنان کشورهای حاشیۀ خلیج فارس کنیز داعش نشده اند؟

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، راجح صابر عبود الموسوی، سفیر عراق در ایران، در دیدار با تولیت آستان مقدس حضرت معصومه(س)، شرایط امروز منطقه و تلاش دشمن برای ایجاد جنگ و اختلاف در کشورهایی مانند عراق، سوریه و ایران را نشان دهنده خطرناک بودن وحدت مجامع اسلامی برای استکبار جهانی و دشمنان اسلام دانست.
پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) نوشت الموسوی در این دیدار تأکید کرد دشمنان اسلام زمانی که دیدند در برابر ایران ناتوان شده اند، تلاش کردند با تحریم‌های گسترده، به این حکومت الهی حاکم در این کشور ضربه بزنند و حکومت شیعه ایران را نابود سازند.
الموسوی با بیان این که تحریم‌ها برای ایران تبدیل به فرصت شد و این کشور و ملت که توسط امام خمینی(ره) تربیت شده و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای عهده دار رهبری آن است، در عرصه‌های مختلفی به شکوفایی دست یافت، ادامه داد: «زمانی که تحریم‌ها نیز برای تخریب حکومت شیعی کارساز نشد، داعش را در عراق و سوریه به راه انداختند که در این عرصه نیز شکست خوردند».
وی با بیان اینکه اگر علما و مراجع تقلید دراین عرصه حضور نداشتند، ملت عراق آسیب‌های جدی‌ای را متحمل می‌شدند، گفت: «هدایت‌گری‌های مراجع تقلید موجب شد که ملت عراق در برابر تروریست‌های داعش پیروز شود».
سفیر عراق در ایران به نقش نیروهای مردمی در عراق اشاره کرد و گفت: «اگر نیروهای مردی عراق تشکیل نمی‌شد و در برابر داعش نمی‌ایستادند، امروز زنان و مردان کشورهای خلیج فارس اسیر داعش می‌شدند؛ این در حالی است که استکبار جهانی و وابستگان آن، نیروهای مردمی را تروریست می‌دانند».
 

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزیر خارجه پاکستان و سفیر ایران؛ تأکید بر دیپلماسی برای ثبات منطقه


روایت العالم از مقاومت جنوب لبنان در برابر تداوم جنایتگری رژیم صهیونیستی +فیلم


حمله موشکی یمن به عناصر تحت حمایت عربستان بندر «المخا»


پزشکیان: ایران به هیچ وجه خارج از قوانین بین‌المللی عمل نکرده است


گزارش العالم از بمباران لبنان با سلاح ممنوعه فسفر سفید + فیلم


تهران و مسکو در مسیر تقویت امنیت سایبری و حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی


اسلامی: بر عهده گرفتن مسئولیت‌های جدید جلوه‌ای از تعهد به آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی است


زخمی شدن ۲ کارمند روس‌اتم در حمله اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا


ورود سامانه بارشی جدید از غرب کشور


اعتراف ترامپ به فرار از ترس ایران؛ خبرنگاران قربانی فریب امنیتی واشنگتن