عملیات متفاوت ارتش سوریه در جنوب+ویدیو

دوشنبه 19 مهر 1395
16:59
حومۀ درعا، (العالم) – ارتش سوریه و متحدانش در اقدامی پیش‌دستانه، حملۀ تروریست‌ها به نقاطی در نزدیکی الکتیبة المهجورة در حومۀ شمالی درعا را خنثی کردند و مواضع تروریست ها در ابطح و داعل را هدف قرار دادند.

به گزارش خبرنگار العالم، حومۀ شمالی درعا بار دیگر صحنۀ حوادثی تازه است، چنان که ارتش سوریه مانع از اجرای مرحلۀ نخست عملیات گروه های تروریستی با عنوان «فشدوا الوثاق» شد؛ عملیاتی که هدف از آن سیطره بر منطقۀ الکتیبة المهجورة بین دو روستای ابطح و داعل و سپس رسیدن به اتوبان درعا بود.
در این عملیات به اعتراف خود تروریست ها 18 تن از آنها کشته و تعداد زیادی مجروح شده اند.
در همین حال، ارتش سوریه مواضع و مخفی گاه های گروه های تروریستی در ابطح و داعل در حومۀ شمالی درعا را در پاسخ به بمباران مواضع ارتش در شهرک قرطة و نامر و الکتیبة المهجورة هدف قرار داد.
ارتش همچنین تعدادی از هواپیماهای کنترل شونده از راه دور را که بمب گذاری شده بودند و به سمت الکتیبة المهجورة روان بودند در هم کوبید.
یک سرباز سوری در گفت و گو با خبرنگار العالم تاکید کرد که اردن انواع سلاح از جمه تانک، هواپیماهای شناسایی کنترل از راه دور و دستگاه های ارتباطی و شنود را از رژیم اسرائیل می گیرد و در اختیار تروریست ها می گذارد.
خبرنگار العالم در حومۀ درعا می گوید که عملیات نظامی ارتش سوریه در جنوب این کشور به دلیل ارتباط گروه های تروریستی آن منطقه با رژیم صهیونیستی و اردن از ویژگی خاصی برخوردار است.
 

202
 

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ هرگز خلع سلاح مقاومت را نمی پذیریم


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم


حزب‌الله: ایران توافق با آمریکا را به توقف جنگ لبنان مشروط کرده است


غریب‌آبادی: غزه آزمون پایبندی دولت‌ها به حقوق بین‌الملل است


بقائی: حماسه آزادسازی خرمشهر، نماد شکست‌ناپذیری مردم ایران است


ایران ارایه دهنده الگوی جدید جنگ و راهگشای ملت‌های استقلال‌طلب و آزادی‌خواه است


هدف قرار دادن پهپاد رادار گریز صهیونی بر فراز هرمزگان+ فیلم


اعتراف رژیم صهیونیستی به محاسبات اشتباه در جنگ با ایران+ فیلم