تخریب مساجد شیعیان و ساخت کلیسا در بحرین

شنبه 24 مهر 1395
22:41
تخریب مساجد شیعیان و ساخت کلیسا در بحرین آژانس اطلاع رسانی هیات‌های نمایندگی پاپ به نقل از کشیش کلیسای ارتودکس در بحرین خاطرنشان کرد که دولت بحرین با احداث یک کلیسای دیگر در منامه، برای قبطی های ارتدوکس مسیحی موافقت کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از پایگاه" مرآه البحرين"، "رویس جرج" کشیش کلیسای ارتدوکس دربحرین گفت که این کلیسا محلی برای انجام مراسم و فعالیت های دینی حدود 1500 خانواده قبطی مقیم بحرین و مناطق نزدیک به آن خواهد بود.

کلیسای قبطی ها در بحرین پیشتر اعلام کرده بود که کلیسای جدید سه طبقه خواهد بود و ظرفیت حدود 3 هزار نفر را خواهد داشت.

بحرین همواره تلاش کرده است که درپوشش کشوری ظاهر شود که به پیروان مذاهب و ادیان مختلف اجازه و آزادی عمل به فرایض دینی خود را می دهد، اما مسئولان این کشور همواره حملات سختی را علیه اکثریت شیعه در کشور اجرا کرده و درنتیجه این حملات، 38 مسجد مسلمانان را تخریب و محدودیت های زیادی را برای مسلمانان در ادای فرایض دینی شان اعمال کرده است.

این رویکرد مقامات آل خلیفه همواره با محکومیت گسترده از سوی سازمانهای حقوق بشر، سازمان ملل و حتی واشنگتن مواجه شده است.

215 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان