2گروگان آمریکایی دریمن با میانجیگری عمان آزاد شدند

يکشنبه 25 مهر 1395
17:43
2گروگان آمریکایی دریمن با میانجیگری عمان آزاد شدند دو گروگان آمریکایی در یمن با میانجیگری مسقط آزاد و با یک فروند هواپیمای نیرویی هوایی عمان راهی پایتخت آن کشور شدند تا از آنجا به کشورشان بازگردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سخنگوی وزارت امور خارجه عمان اعلام کرد که این دو آمریکایی با هواپیمای حامل مجروحان حمله هوایی خونین صنعا انتقال یافتند.

این سخنگو بدون اشاره به هویت دو آمریکایی مزبور، علت یا دوره بازداشت آنان گفت که آزادی آنان با میانجیگری عمان برای کمک به آمریکا در زمینه آزادسازی شماری از اتباع آمریکایی که در یمن گروگان هستند، انجام شد.

وی خاطر نشان کرد که این اشخاص با هماهنگی سلطان نشین عمان و طرف های یمنی "انصار الله و هواداران علی عبدالله صالح" آزاد شدند. 

سی ام شهریور ماه (بیستم سپتامبر) نیروهای امنیتی انصارالله یک شهروند آمریکایی را که مدیر آکادمی زبان انگلیسی در صنعا بود، بازداشت کردند که پس از مدتی یکی از اعضای این گروه گفت اتهام وی جاسوسی بوده است.

206-211-9

0% ...

آخرین اخبار

تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز


استرالیا خواهان بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات شد


ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و استفاده از فسفر سفید


تیم مذاکره کننده آمریکایی اسلام آباد را ترک کرد


پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت


روایت سخنگوی وزارت خارجه ایران از مذاکرات اسلام آباد


وزیر خارجه پاکستان: به نقش آفرینی برای کمک به صلح ادامه می دهیم


پایان مذاکرات اسلام آباد / زیاده خواهی آمریکا مانع از دستیابی به چارچوب مشترک و توافق شد


تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران