پایگاه «البغدادی» در بعقوبه نابود شد

دوشنبه 26 مهر 1395
19:17
پایگاه «البغدادی» در بعقوبه نابود شد نیروهای مردمی عراق در استان دیاله از ضبط و انهدام پایگاه «البغدادی» در عملیات پیش دستانه در شمال شرق بعقوبه خبر دادند.

به گزارش پایگاه خبری العالم، «زیاد التمیمی»، امیر لشکر 24 نیروهای مردمی عراق، در گفت و گو با پایگاه السومریۀ عراق گفت: «یگان های نیروهای مردمی و تیپ پنجم، امروز به مناطق شرقی بلندی های حمرین (65 کیلومتری شمال شرق بعقوبه) نفوذ کردند و موفق شدند محتویات یک پایگاه آموزشی مخفی داعش را ضبط کنند».
وی خاطرنشان کرد که این پایگاه با همت واحد مهندسی نیروهای مردمی و با هماهنگی ارتش، به طور کامل تخریب شد.
التمیمی افزود: «این پایگاه که از سه جهت با میدان مین محافظت می شد و داعشی ها آن را پایگاه «البغدادی» می نامیدند، برای جذب نیرو و آموزش عناصر انتحاری قبل از اعزام آنها به شهرهای امن دیاله ایجاد شده بود».
وی تأکید کرد این پایگاه محتوی مهمات و مواد منفجره و مقادیر قابل توجهی مواد غذایی بود.
نیروهای امنیتی عراق با پشتیبانی نیروهای بسیج مردمی، طی ماه های گذشته چندین پایگاه داعش را در بلندی های حمرین تخریب کردند.

202
 

0% ...

آخرین اخبار

۳۰ کشته بر اثر حمله پهپادی به یک جشن عروسی در سودان


جلسه انتخاب رئیس جمهور عراق فردا برگزار می‌شود


پزشکیان: شهید خرازی از چهره‌های اثرگذار در عرصه دیپلماسی کشور بود


امام شهید انقلاب همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و همواره دعاگوی آنان بودند


بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی در پی شهادت سید کمال خرازی


رئیس مجلس شهادت کمال خرازی را تسلیت گفت


۷ عامل وابسته به معاندین دستگیر شدند


حملات موشکی و پهپادی حزب‌الله علیه اراضی اشغالی


دشمنان از ترس تبیین هوشمندانه راهبردهای نظام، کمال خرازی را شهید کردند


ایران می‌تواند تنگه هرمز را ببندد اما واشنگتن راهی برای بازگشایی آن ندارد