برنامۀ مالزی برای داعشی‌های فراری از جنگ موصل

سه شنبه 27 مهر 1395
11:05
برنامۀ مالزی برای داعشی‌های فراری از جنگ موصل مالزی، برای جلوگیری از بازگشتِ داعشی‌های فراری از موصل، آماده می شود.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد زاهد حمیدی" معاون نخست وزیر مالزی، روز سه شنبه اعلام کرد با توجه به حملۀ گستردۀ نیروهای عراقی برای بازپس گیری شهر موصل از چنگ داعش در عراق، تدابیری اتخاذ کردیم تا از بازگشت داعشی های مالزیایی به کشورمان جلوگیری کنیم.

احمد زاهد در کنفرانسی مطبوعاتی خاطر نشان کرد: پلیس مالزی، در فرودگاه و مرزهای مالزی تدابیر شدیدی به کار بسته و راه های نفوذ غیرقانونی به مالزی را نیز تحت نظر گرفته است.

به نوشتۀ خبرگزاری فرانسه، احمد زاهد تاکید کرد که مالزی، در همین راستا، با سازمان های اطلاعات بین المللی در ارتباط است و اسامی مظنونانی که گمان می رود با داعش در ارتباط باشند را در اختیار دارد.

احمد زاهد، شمار مالزیایی هایی را که به داعش پیوسته اند اعلام نکرد، اما بر اساس آماری که پلیس این کشور در ماه گذشته اعلام کرده بود، از سال 2013 تاکنون، دستکم 90 مالزیایی به داعش پیوسته اند.

معاون نخست وزیر مالزی تاکید کرد که داعشی های مالزیایی، هنگام بازگشت به کشور بازداشت می شوند، و برای تغییر افکارشان تلاش خواهد شد.

 #عملیات_آزادسازی_موصل از بامداد دیروز (دوشنبه) با فرمان حیدرالعبادی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق آغاز شده است، و تاکنون چندین روستای اطراف این استان، از چنگ داعش آزاد شده اند.

205

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد


رضایی: در مذاکره جدی هستیم، در دفاع جدی‌تر


همسایگان ما در اولویت ما هستند