راهکار منطقی بشار اسد برای محافظت از مردم حلب

چهارشنبه 28 مهر 1395
14:09
راهکار منطقی بشار اسد برای محافظت از مردم حلب رئیس جمهور سوریه تاکید کرد که خلاص شدن از شر تروریست ها راه محافظت از غیرنظامیان در شهر حلب است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، بشار اسد رئیس جمهور سوریه در گفت وگو با شبکه تلویزیونی " SRF1" سوئیس گفت: «ماموریت ما تغییر دادن اوضاع برای کودکان حلب است. طبیعتا این وظیفه ما براساس قانون اساسی و قوانین جاری کشور است. وظیفه ما محافظت از مردم و خلاص شدن از شر این تروریست ها در شهر حلب است. اینگونه می توانیم از غیرنظامیان محافظت کنیم».

وی افزود: «چطور می توانیم از آنها محافظت کنیم، درحالی که آنها همچنان تحت سیطره تروریست ها هستند؟ آنها به دست تروریست ها به قتل رسیده اند. آیا باید دست روی دست بگذاریم و فقط نظاره گر باشیم؟ آیا می توانیم اینطوری از ملت سوریه محافظت کنیم؟ باید به تروریست ها حمله کنیم و این امری بدیهی است».

6

0% ...

آخرین اخبار

کالاس: آتش‌بس با ایران باید به لبنان نیز گسترش یابد


پاسخ موشکی حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ آژیر خطر در شمال اراضی اشغالی به صدا درآمد


افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان به ۲۰۳ نفر


سرپرست وزارت دفاع با وزرای دفاع پاکستان و تاجیکستان گفت‌وگو کرد


اسپانیا سفارت خود را در تهران بازگشایی می‌کند


سردار قاآنی: مجازات سخت و پشیمان‌کننده‌ای در انتظار عاملین وحشی‌گری در لبنان است


پیام تقدیر سردار قاآنی خطاب به مجاهدان و دلیر مردان جبهه مقاومت


فرانسه حملات غیرقابل قبول رژیم صهیونیستی به لبنان را محکوم کرد


برگزاری مراسم اربعین رهبر امت تا ساعت ۲۰ امشب ادامه دارد


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بمناسبت چهلمین روز شهادت رهبر حکیم و شهید انقلاب اسلامی