"اسراییل" باز هم ازآلمان زیردریایی می‌خرد

جمعه 30 مهر 1395
21:49
روزنامه صهیونیستی معاریو از تلاش این رژیم برای خرید سه دستگاه زیردریایی "دلفین" از آلمان خبر داد. این زیردریایی ها از شش فروند زیردریایی که در حال حاضر در اختیار نیروی دریایی این رژیم است، پیشرفته ترند و قادر به حمل کلاهک‌های اتمی هستند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سایت "رأی الیوم" در گزارش این روزنامه صهیونیستی آمده است قرار است دو طرف در ماه آینده یادداشت تفاهمی در این باره در برلین امضا کنند.
پیش بینی می شود نیروی دریایی رژیم اسرائیل آخرین زیردریایی از مجموع 6 زیردریایی دلفین را اوایل سال 2019 تحویل بگیرد.

رژیم صهیونیستی به خاطر جنایت جنگی در غزه، اشغال اراضی فلسطینیان و خودداری از اجرای قطعنامه های سازمان ملل متحد در خصوص بازگشت به مرزهای سال 1967 و خودداری از برچیدن شهرک های غیر قانونی همواره مورد انتقاد کشورهای اروپایی و جامعه ملل است، از این رو قرارداد آلمان برای فروش زیردریایی های پیشرفته هسته ای "دلفین" با انتقادهای بسیاری از محافل اروپایی روبروست. 

208 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد مقدس+عکس


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار


تحریم‌های جدید آمریکا مصداق تروریسم اقتصادی است


قهرمانی مقتدرانه تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان


آغاز مراسم اربعین تدفین پیکر رهبر شهید در کربلا با حضور قالیباف


مردم عراق در تشییع رهبر شهید، حق برادری را به‌جا آوردند