حمله گارد ساحلی لیبی به قایق مهاجران، فاجعه آفرید

شنبه 1 آبان 1395
01:08
حمله گارد ساحلی لیبی به قایق مهاجران، فاجعه آفرید سازمان غیردولتی «سی واچ» در آلمان از کشته و مفقود شدن حدود 24 نفر در حملۀ شب گذشته به قایق مهاجران خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این سازمان آلمانی در تارنمای خود نوشت: یک قایق متعلق به گارد ساحلی لیبی به قایق مهاجران که 150 مسافر داشت نزدیک و به آن حمله ور شد. مهاجمان با چوب دستی اقدام به ضرب و جرح مهاجران و از توزیع جلیقۀ نجات توسط کارمندان «سی واچ» در میان مهاجران جلوگیری کردند.

این سازمان می افزاید: مهاجمان مانع ادامۀ عملیات نجات شدند که این امر باعث ایجاد ترس و وحشت در میان مهاجران شد و همۀ آنها خود را به آب انداختند.

سی واچ موفق شد 120 تن از مهاجران را نجات دهد و جسد 4 نفر را از آب بگیرد ولی سرنوشت 20 تن دیگر هنوز نامعلوم است. 4 نفر نیز در جریان این حادثه بیهوش شدند.

202 ـ 211

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود


حضور عراقچی در اجلاس وزیران امور خارجه شانگهای


پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش


پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.


آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌