تاکید بسیج مردمی عراق بر ادامه عملیات موصل

سه شنبه 4 آبان 1395
16:44
الموصل (العالم)- سرلشکر علی احمد الحمدانی فرمانده لشکر علی اکبر یکی از شاخه های مهم الحشد الشعبی در عراق تاکید کرد :بسیج مردمی با همکاری نیروهای مشترک نظامی به عملیات آزادسازی موصل ادامه خواهند داد.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، الحمدانی در عین حال در مورد شعارهای طائفه ای که داعش سعی دارد آنها را به الحشد الشعبی نسبت دهد، هشدار داد.

وی وجود هر گونه نیاز به نیروهای بیگانه در عملیات آزادسازی موصل را رد کرد.

الحمدانی در گفت وگو با شبکه خبری العالم ابراز داشت: دشمن بر دیوار مساجد و ساختمان های دولتی شعارهای طائفه گرایی نصب می کند؛ اما این نیرنگ ها برملا شده است و عراقی ها آنها را باور نمی کنند.

وی افزود: ما در همین راستا به تمامی فرزندان و برادران و عشایر خود در شهر موصل پیام داده و به آنان می گوییم که نیروهای نظامی و بسیج مقدس شما پیش خواهد رفت و موصل را از پلیدی تروریسم پاک خواهد کرد.

این فرمانده بسیجی عراق ادامه داد: ما نیازی به یک قدرت دیگر نداریم. ارتش قهرمان و نیروهای فدرال و الحشد الشعبی موصل را از تمامی جهات به محاصره خود درخواهند آورد و انشاء الله در روزهای آینده  آن را از تروریسم ناپاک پاک خواهند کرد.

209-9 

0% ...

آخرین اخبار

زمین‌لرزه ۵.۲ ریشتری شهر کوزران کرمانشاه در ایلام احساس شد


قیمت نفت خام برنت از 90 دلار در هر بشکه گذشت و به بالاترین سطح خود از ژوئن رسید.


سنتکام: دور جدید حملات به ایران آغاز شد


صدای چندین انفجار در شهرستان دشتی استان بوشهر، جنوب ایران، شنیده شد.


فینال نفس‌گیر با شکست تلخ مسی/ اسپانیا قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد!


اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند