عربستان دوباره عضو شورای حقوق بشر شد!

شنبه 8 آبان 1395
00:12
عربستان دوباره عضو شورای حقوق بشر شد! در انتخابات روز جمعه، عربستان سعودی بار دیگر برای عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل انتخاب شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکۀ العالم، رسانه های بین المللی اعلام کردند در انتخابات شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو، عربستان سعودی توانست یکی از کرسی های این شورا را به دست آورد.
عربستان در حالی دوباره به عضویت شورای حقوق بشر سازمان ملل انتخاب شد که عضویت این کشور در این شورا و حتی انتخاب آن به عنوان رئیس این نهاد، در سال 2015، ابتدا بهت و تعجب و سپس، خشم نهادهای مستقل حقوق بشری را بر انگیخته بود.
ساعاتی پیش از برگزرای انتخابات روز جمعه نیز سازمان دیده بان حقوق بشر هشدار داده بود که انتخاب دوبارۀ عربستان برای عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل می تواند اعتبار این شورا را از میان ببرد؛ زیرا بار دیگر نشان خواهد داد که دلارهای نفتی و سیاست حرف اول و آخر را در این انتخابات می زنند.
عربستانی در حالی دوباره به عضویت شورای حقوق بشر سازمان ملل برگزیده شد که با آن همه فجایع ضد بشری، چه در داخل کشور خود و بر ضد حقوق اقلیت ها و زنان، و چه در بیرون مرزهایش بر ضد مردم یمن، وضعیت کاملا روشنی در زمینۀ نقض حقوق بشر و حتی جنایت علیه بشریت دارد.
 

0% ...

آخرین اخبار

حضور هیئت دیپلماتیک عمانی در تهران


تشدید تنش‌ها در کرانهٔ باختری و ناکامی آمریکا در برابر ایران


گزارش میدانی العالم از انسجام جبهه داخلی ایران


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان


تشییع دانش اموزان مینابی صحنه ای غم انگیز و تکان دهنده  


به ازای شهادت هر ایرانی، به درک واصل شدن یک آمریکایی


بیانیه حزب‌الله درباره کشتار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در روستای «تل» در جنوب نابلس


ذخایر موشکی و پهپادی ایران چندین برابر میزان مورد نیاز برای مقابله با آمریکاست+فیلم


دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و بلاروس در حاشیه نشست وزیران امور خارجه سازمان همکاری شانگهای


دریادار بمانی: نداجا با قدرت راه شهدا را ادامه می‌دهد