منصور هادی طرح صلح یمن را رد کرد

شنبه 8 آبان 1395
19:02
منصور هادی طرح صلح یمن را رد کرد یک منبع وابسته به ریاست جمهوری مستعفی یمن، تاکید کرد که عبد ربه منصور هادی از پذیرش طرح صلح یمن خودداری کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع امروز(شنبه) اعلام کرد عبدربه منصور هادی در مقر موقت خود در ریاض با اسماعیل ولد الشیخ فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن دیدار کرد و به او اطلاع داد که "این طرح صلح به کودتای حوثی ها (انقلاب انصارالله) مشروعیت می بخشد".

یادآور می شود که منابع نزدیک به انصارالله پیش از این خبر داده بودند که طرح صلح سازمان ملل نقش منصور هادی در آینده یمن را به حاشیه رانده است.

این منابع تاکید کردند که به موجب این طرح اختیارات رییس جمهوری یمن به معاون جدید‌ش منتقل می شود و معاون جدید که به صورت توافقی انتخاب شده باید دستور تشکیل دولت وحدت ملی را بدهد.

این طرح پیشنهاد می کند که علی محسن صالح الاحمر معاون رییس جمهوری یمن استعفا کند، همچنین به منصور هادی نقشی تقریبا تشریفاتی می دهد و انصارالله نیز از صنعا عقب نشینی می کنند.

210-211-9

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند