منصور هادی طرح صلح یمن را رد کرد

شنبه 8 آبان 1395
19:02
منصور هادی طرح صلح یمن را رد کرد یک منبع وابسته به ریاست جمهوری مستعفی یمن، تاکید کرد که عبد ربه منصور هادی از پذیرش طرح صلح یمن خودداری کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع امروز(شنبه) اعلام کرد عبدربه منصور هادی در مقر موقت خود در ریاض با اسماعیل ولد الشیخ فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن دیدار کرد و به او اطلاع داد که "این طرح صلح به کودتای حوثی ها (انقلاب انصارالله) مشروعیت می بخشد".

یادآور می شود که منابع نزدیک به انصارالله پیش از این خبر داده بودند که طرح صلح سازمان ملل نقش منصور هادی در آینده یمن را به حاشیه رانده است.

این منابع تاکید کردند که به موجب این طرح اختیارات رییس جمهوری یمن به معاون جدید‌ش منتقل می شود و معاون جدید که به صورت توافقی انتخاب شده باید دستور تشکیل دولت وحدت ملی را بدهد.

این طرح پیشنهاد می کند که علی محسن صالح الاحمر معاون رییس جمهوری یمن استعفا کند، همچنین به منصور هادی نقشی تقریبا تشریفاتی می دهد و انصارالله نیز از صنعا عقب نشینی می کنند.

210-211-9

0% ...

آخرین اخبار

هشدار قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به آمریکا و حامیان او


امنیت استیجاری از سوی قدرت‌های فرامنطقه‌ای، سرابی بیش نیست


واشنگتن پست: ایران هنوز از قابلیت موشکی چشمگیری برخوردار است


ماهر حمود: ترامپ پس از شکست نظامی در مواجهه با مقاومت ایران، دچار تناقض گویی شده است


فوتبالیست‌های ایرلندی خواستار تحریم مسابقه لیگ اتحادیه اروپا با اسرائیل شدند


انتقاد عراقچی از تحرکات ضد ایرانی آمریکا و بحرین در شورای امنیت


اردوغان: اسرائیل تهدید امنیتی برای منطقه است


سی‌ان‌ان: ترامپ به دنبال راه خروج از بحران ایران است


هاآرتص: ایران دست‌کم ۲۲۸ دارایی نظامی آمریکا را در ۱۵ پایگاه خاورمیانه هدف قرار داد


عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد