زن قدرتمند ترکیه ای ممنوع الخروج شد

يکشنبه 9 آبان 1395
06:42
زن قدرتمند ترکیه ای ممنوع الخروج شد العالم- دستگاه قضائی ترکیه رئیس مشارکتی حزب چپ گرای دموکراتیک خلق ها را به اتهام همکاری با یک سازمان تروریستی ممنوع السفر کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری آناتولی ترکیه گزارش کرد که خانم " فیگن یوکسکداغ " که به طور مشترک با " صلاح الدین دمیرتاش " ریاست حزب دموکراتیک خلق ها را برعهده دارد، متهم به تبلیغات تروریستی و وابستگی به سازمان تروریستی مسلح است لذا به دلیل وجود نگرانی از تلاش برای فرار، اجازه خروج از ترکیه را ندارد.
تمام مناصب در حزب دموکراتیک خلق‌ها به طور مساوی میان مردان و زنان تقسیم شده‌‌اند اما با این‌ حال، یوکسکداغ به‌عنوان رئیس مشترک حزب دموکراتیک خلق‌ها از بانفوذترین افراد این حزب به شمار می اید.
دولت ترکیه حزب دموکراتیک خلق ها را به حمایت معنوی و مادی از حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) که آنکارا آن را در فهرست گروههای تروریستی قرار داده، متهم می کند.
حزب دموکراتیک خلق ها با صدور بیانیه ای اقدام مقام های قضائی ترکیه علیه رئیس این حزب را محکوم کرد و از تلاش برای درخواست تجدید نظر در این زمینه خبرداد. 
این اقدام به تشدید تنش دامن زده و انتظار می رود کردهای حامی حزب دموکراتیک خلق ها در اعتراض به ممنوع الخروج شدن خانم یوکسکداغ روز یکشنبه در مناطق مختلف بخصوص در استانبول، دیاربکر و سایر شهرهای جنوب شرق ترکیه که اکثریت جمعیت آنها را کردها تشکیل میدهند ، دست به تجمع و تظاهرات بزنند.
دامنه بازداشت ها درترکیه طی هفته های گذشته در جنوب شرق این کشور به اتهام دست داشتن افراد در فعالیت های تروریستی یا حمایت از حزب کارگران کردستان افزایش یافته است.
ساعاتی پس از ممنوعیت خانم یوکسک داغ برای خروج از ترکیه مقام های این کشور برخی سایت ها و روزنامه ها و خبرگزاری های وابسته به کردها را تعطیل کردند.
مقام های امنیتی ترکیه چهارشنبه هفته گذشته هم اعلام کردند که خانم "گولتن کیشاناک" عضو حزب دموکراتیک خلق ها و شهردار دیاربکر بزرگترین شهر جنوب شرق ترکیه که اکثریت ساکنان آن را کردها تشکیل می دهند، روز سه شنبه درارتباط با فعالیت های تروریستی بازداشت شده است.
پس از بازداشت خانم کیشاناک شهر دیاربکر شاهد درگیر های خشونت آمیزی میان پلیس ترکیه و تظاهرکنندگان معترض به بازداشت شهردار این شهر بود.
دولت آنکارا حزب دمکراتیک خلق ها را که با 59 کرسی، سومین حزب در پارلمان ترکیه است به همکاری و همدستی با پ.ک.ک متهم کرده و پیشتر نیز 24 شهرداری که با آرای هواداران این حزب در مناطق کردنشین ترکیه انتخاب شده بودند، برکنار و شمار زیادی از این افراد را دستگیر کرده است.
درهمین حال خبرگزاری آناتولی گزارش کرد که روز شنبه سه سرباز ارتش ترکیه در حمله حزب کارگران کردستان در ولایت هکاری در جنوب شرق ترکیه کشته و دو پلیس هم حمله موشکی به یک مرکز پلیس در دیار بکر مجروح شدند.
ارتش ترکیه اعلام کرد که در پاسخ به این حملات مواضع حزب کارگران کردستان را درشمال عراق بمباران کرده که در آن 10 نفر از تروریست ها کشته شدند.

9

0% ...

آخرین اخبار

خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


نمادی از عشق و پیاده‌روی؛ رونمایی از تمبر اختصاصی اربعین در کربلا