حملۀ شیمیایی تروریست‌ها به شهر حلب

يکشنبه 9 آبان 1395
16:46
حملۀ شیمیایی تروریست‌ها به شهر حلب تروریست‌ها محلۀ حمدانیه در شهر حلب در شمال سوریه را هدف حملات شیمیایی قرار‌دادند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از خبرگزاری رسمی سوریه "سانا"، در این حملات که با گلوله های خمپاره حاوی گازهای شیمیایی صورت گرفت، دست‌کم 35 نفر مجروح شدند که برخی از مجروحان به مشکلات تنفسی شدید دچار شده‌اند.

علاوه بر حمله شیمیایی به منطقه حمدانیه، تروریست ها با حملات موشکی خود نیز مناطق حمدانیه و مریدیان را هدف قرار دادند که دراین حملات دو نفر از جمله یک دختر بچه، کشته شدند.

شهر حلب که قسمتی از آن در اختیار نیروهای دولتی وبخشی دیگر نیز در سیطره گروه های تروریستی است، عرصه درگیری شدید ارتش سوریه با تروریست هاست.

این شهر از سال 2012 (1391) به دو بخش غربی و شرقی تقسیم شده که بخش غربی آن تحت کنترل ارتش سوریه و بخش شرقی آن در سیطره گروه‌های تروریستی است.

211

0% ...

آخرین اخبار

آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد


هند: عمیقا نگران تلفات بالای غیرنظامیان در لبنان هستیم


نچیروان بارزانی: امیدوارم آتش‌بس ایران و آمریکا فضایی برای گفت‌وگوی واقعی ایجاد کند


رهبر معظم انقلاب: شهادت دکتر خرازی سند ننگین رذالت مستکبران آمریکایی-صهیونیستی است


حمله حزب الله به شمال سرزمین‌های اشغالی ۴ زخمی برجای گذاشت 


️تاکید عراقچی بر لزوم پایبندی آمریکا به تعهداتش درباره آتش‌بس در لبنان


تنش در روابط تل‌آویو و مادرید/نتانیاهو نمایندگان دیپلماتیک اسپانیا را اخراج کرد


️ قالیباف: پیش از آغاز مذاکرات ۲ شرط باید محقق شود


قرارگاه خاتم‌الانبیا: امت اسلامی مراقب تفرقه‌افکنی و فتنه‌انگیزی دشمنان باشند


رئیس جمهور کوبا به فشار آمریکا برای واگذاری قدرت واکنش نشان داد