المستقبل، الحریری را نامزد نخست وزیری اعلام کرد

سه شنبه 11 آبان 1395
20:22
المستقبل، الحریری را نامزد نخست وزیری اعلام کرد العالم - فراکسیون المستقبل، سعد الحریری رییس این جریان را به عنوان نامزد نخست وزیری لبنان معرفی کرد.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، این فراکسیون امروز(سه شنبه) پس از نشستی به ریاست الحریری با صدور بیانیه ای ابراز امیدواری کرد که انتخاب میشل عون به عنوان رییس جمهوری نقطه عطفی برای احیای فعالیت نهادهای قانونی، نقش و حاکمیت حکومت لبنان باشد تا خلاء موجود در سطوح ملی، اقتصادی، معیشتی و اعتماد به نظام و نهادهای آن را پر نماید.

عمار حوری نماینده این فراکسیون که بیانیه را قرائت کرد، ضرورت تلاش برای تقویت وحدت ملی، غلبه موضع گیری ملی بر موضع گیری طایفه ای و مذهبی، تعهد به بی طرفی لبنان در منازعات منطقه ای و نقش ارتش لبنان در زمینه دفاع از کشور را مورد تاکید قرار داد.

سعد الحریری 46 ساله که درسالهای 2009 تا 2011 نخست وزیر لبنان بود، فرزند رفیق الحریری نخست وزیر اسبق لبنان است که ترور شد.

نخست وزیر فعلی لبنان، تمام سلام است که از سال 2014 این سمت را به عهده دارد.

206-9 

0% ...

آخرین اخبار

ایران می‌تواند تنگه هرمز را ببندد اما واشنگتن راهی برای بازگشایی آن ندارد


دیدبان حقوق بشر: فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را متوقف کنید


رویترز: افزایش نگرانی آمریکایی‌ها از تضعیف اعتبار بین‌المللی کشورشان


فرستاده ویژه کره‌جنوبی به ایران می‌آید


تلگراف: ضرر هنگفت کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل جنگ‌افروزی ترامپ


وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است