بازدید حکیم از منطقه عملیاتی نینوا

پنج‌شنبه 13 آبان 1395
14:46
بازدید حکیم از منطقه عملیاتی نینوا رئیس ائتلاف ملی عراق در بازدید از منطقه عملیاتی نینوا از تلاش برای تصویب قانون الحشد الشعبی جهت حمایت از حقوق نیروهای بسیج مردمی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "عمار حکیم" روز چهارشنبه در بازدید از یکی از مناطق عملیاتی استان نینوا درمحور غربی، موفقیت های چشمگیر نیروهای الحشد الشعبی و پیشروی سریع آنان در محورهای مختلف درگیری را تبریک گفت.

حکیم تقویت وحدت و یکپارچگی و وحدت موضع درزمینه حمایت از نیروهای امنیتی در نبرد با گروه تروریستی داعش با هدف دستیابی به پیروزی های بیشتر و پایان دادن به حضور داعش درعراق را خواستار شد.

رئیس ائتلاف ملی با بیان اینکه زمان آزادسازی کامل استان نینوا نزدیک است، از نقش فرماندهان نظامی و مهارت آن در ترسیم نقشه های موفق ضد داعش که به پیروزی های مستمر منجر شده است، قدردانی کرد.

215

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند