ورود سازمان مبارزه با تروریسم عراق به موصل

جمعه 14 آبان 1395
12:41
ورود سازمان مبارزه با تروریسم عراق به موصل نیروهای سازمان مبارزه با تروریسمِ عراق، روز جمعه، وارد شهر موصل شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سپهبد ستاد «عبدالغنی الاسدی» فرماندۀ سازمان مبارزه با تروریسم روز جمعه اعلام کرد: نیروهای ما، امروز وارد شهر موصل شدند و مناطق «السماح»، «الکرکولی» و «حی الملایین» را آزاد کردند.

به نوشتۀ وبگاه شبکه السومریه، سپهبد عبدالغنی، از رسانه ها خواست در خصوص نام مناطق آزاد شده، کمی صبور باشند تا اطلاعات دقیق در اختیار آن ها قرار داده شود.

وی افزود: تروریست ها، از دور تیراندازی می کنند، اما نیروهای امنیتی ما، همچنان در حال پیشروی به سمت اهداف مشخص شده هستند.

سپهبد عبدالغنی درباره حرف و حدیث ها دربارۀ حملۀ داعش به منطقۀ آزاد شدۀ کوکجلی، گفت: این شایعات به هیچ وجه صحت ندارد و آن ها دیگر فقط در خواب می توانند به این منطقه حمله کنند.

عملیات آزادسازی موصل، به دستور حیدر العبادی فرماندۀ کل قوا و نخست وزیر عراق آغاز و هدف از آن آزادسازی موصل، دومین شهرِ بزرگ عراق و نابودی داعش اعلام شده است.

205

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است