ارتش عراق بر جاده موصل ـ کرکوک تسلط یافت

يکشنبه 16 آبان 1395
20:28
ارتش عراق بر جاده موصل ـ کرکوک تسلط یافت العالم - منبعی امنیتی در استان نینوا از سیطره ارتش عراق بر جاده موصل کرکوک از طرف جنوب شرق این استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع که خواست نامش فاش نشود، افزود: نیروهای ارتش وارد محله های الانتصار و جدیده المفتی شده و به پاکسازی خیابان ها و ابنیه از وجود تروریست های داعش مبادرت کردند.

وی در گفت و گو با السومریه نیوز خاطرنشان کرد: نیروهای ارتش توانستند جاده کرکوک موصل از طرف منطقه جدیده المفتی را که موقعیتی سوق الجیشی دارد، از سیطره داعش آزاد کنند.    

این منبع تصریح کرد: همچنین نیروهای مبارزه با تروریسم مناطق الکرامه، الملایین، شقق الخضراء، حی الزهراء، کرکوکلی، عدن و الذهبی را تحت محاصره خود آورده و در حال پاکسازی این مناطق از تروریست های داعش هستند.

ارتش عراق با کمک نیروی هوایی این کشور و ائتلاف بین المللی از 26 مهر ماه 1395 ( 17 اکتبر) در تلاش برای آزاد سازی موصل، مرکز استان نینوا، و همه مناطق این استان از چنگال داعش است.

206-211-9

0% ...

آخرین اخبار

نتانیاهو خواستار به تعویق افتادن جلسه دادگاه فسادش شد


ادامه حملات حزب الله در پاسخ به نقض آتش بس توسط رژیم صهیونیستی


قالیباف: آمریکا باید حقوق ایران را بپذیرد


دانش آموزان شهید میناب، همسفران قالیباف به پاکستان


وزیر خارجه پاکستان: مصمم به تسهیل دستیابی به راهکار بادوام برای پایان جنگ هستیم


عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم