مصر از نفت عربستان بی نیاز می شود

سه شنبه 18 آبان 1395
14:14
مصر از نفت عربستان بی نیاز می شود شرکت نفت دولتی جمهوری آذربایجان (سوکار) اعلام کرد که به زودی حدود 2 میلیون بشکه نفت به 2 پالایشگاه در مصر منتقل خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منبعی در شرکت نفت دولتی جمهوری آذربایجان به خبرگزاری اقتصادی "ترند" این کشور گفت : سوکار هفته گذشته با سازمان ملی نفت مصر قراردادی برای صادرات نفت به این کشور امضا کرد.
این منبع افزود : دو میلیون بشکه نفت جمهوری آذربایجان به پالایشگاه های نصر و الشرق الاوسط مصر منتقل شده است.
طارق الملا وزیر نفت مصر دیروز (دوشنبه) اعلام کرد که شرکت نفت و گاز عربستان (آرامکو) به دولت قاهره ابلاغ کرده است که تا اطلاع ثانوی نمی تواند فرآورده های نفتی خود را به مصر بفروشد.
طبق توافقنامۀ نفتی سال 2016 عربستان و مصر به ارزش 23 میلیارد دلار که در سفر سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی به قاهره امضا شد، نظام سعودی باید ماهانه 700 هزار تُن فرآورده های نفتی به مدت 5 سال به مصر منتقل کند.
شرکت نفت دولتی جمهوری آذربایجان فرآورده های نفتی خود را به بیش از 30 کشور در اروپا ، آسیا و آمریکای شمالی و جنوبی صادر می کند. 
مجموع صادرات شرکت نفت دولتی جمهوری آذربایجان در سال 2015 به 22 میلیون و 100 هزار تُن رسید.

214

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید