خبر فوری:

کمیسیون اروپا: ترامپ خطرناک است!

شنبه 22 آبان 1395
08:22
کمیسیون اروپا: ترامپ خطرناک است! رئیس کمیسیون اروپا، انتخاب "دونالد ترامپ" به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا را برای روابط اتحادیه اروپا با این کشور خطرناک دانست.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم "ژان کلود یونکر" در نشستی در لوکزامبورگ اظهار داشت: فردی که در انتخابات آمریکا پیروز شده، اتحادیه اروپا و روشهای کار آن را نادیده گرفته است.
وی افزود: انتخاب ترامپ، روابط دو قاره را به صورت اساسی در معرض خطر قرار داده است.
یونکر از مهمترین و بانفوذترین شخصیتهای اروپایی به شمار می آید، و اظهارات او برخلاف اکثر دیپلماتها و سران اروپایی است که برای همکاری با دونالد ترامپ اعلام آمادگی کرده اند.
یونکر با هشدار درباره "پیامدهای وخیم" اظهارات ترامپ درخصوص سیاست امنیتی، ادعاهای ترامپ را یادآور شد که گفته بود، معتقد است بلژیک -که مقر اتحادیه اروپا و ناتو در آن قرار دارد- یک شهر است و نه کشور!
یونکر با بیان اینکه آمریکایی ها معمولا اهمیتی به اروپا نمی دهند، گفت: نیازمند آن هستیم که به رئیس جمهور منتخب (آمریکا) یاد بدهیم، اروپا چیست و چگونه کار می کند.
این دیپلمات ارشد اروپایی اظهار داشت: تا پایان گشت و گذار ترامپ در دنیایی که آن را نمی شناسد، جهان 2 سال را تلف خواهد کرد.
یونکر پنجشنبه گذشته نیز مواضع ترامپ درخصوص تجارت جهانی، تغییرات آب و هوا و امنیت غرب را زیر سؤال برد.
"مارتین شولتز" رئیس پارلمان اروپا هم قبل از اعلام پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا، در مصاحبه ای گفته بود که پیروزی وی مشکلی برای کل دنیا خواهد بود.
"فرانک والتر اشتاین مایر" وزیر امورخارجه آلمان هم در 4 آگوست، ترامپ را فردی متعصب دانست که در حال نفرت پراکنی است.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ترامپ: با ایران توافقی خوب و درست انجام خواهم داد


سردرگمی اسرائیل در پی احتمال توافق با ایران و نگرانی از هدف قرار گرفتن نظامیانش در لبنان


ترامپ سخنان پزشکیان را بازنشر کرد


جهش بازارهای خلیج فارس با امید به توافق صلح آمریکا و ایران


تعداد شهدای لبنان به ۳ هزار و ۱۵۱ نفر رسید


اولیانوف به ترامپ و نتانیاهو: برچیدن برنامه هسته‌ای ایران خلاف ان‌پی‌تی است


دبیرکل حزب الله: دولت لبنان در وادارکردن رژیم صهیونیستی به اجرای آتش بس و پایان تجاوزات ناتوان است/ پروژه اسراییل اشغال تدریجی لبنان است/ ایران تحت هدایت حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه ای آمریکا و رژیم صهیونیستی را خوار و ذلیل کرد


ایران حمله تروریستی در شهر کویته پاکستان را محکوم کرد 


ابلاغ پیام شفاهی عراقچی به وزیر خارجه عمان در دیدار غریب‌آبادی و البوسعیدی در مسقط


روایت آواره فلسطینی که شهرک نشینان صهیونیست او را مجبور به ترک خانه اش کردند+فیلم