ارتش عراق در 3 کیلومتری فرودگاه موصل

سه شنبه 25 آبان 1395
09:38
ارتش عراق در 3 کیلومتری فرودگاه موصل نیروهای عراقی به فرودگاه بین المللی در مرکز شهر موصل نزدیک تر شده اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "حسام الدین العبار" عضو شورای استان نینوا گفت: نیروهای لشکر 15 ارتش عراق به 3 کیلومتری فرودگاه بین المللی موصل رسیده اند.
العبار به شبکه السومریه نیوز تأکید کرد: نیروهای ارتش روز دوشنبه توانستند روستای البوسیف را در جنوب موصل آزاد کنند و بیش از پیش به مرکز این شهرِ تحت تصرف داعش نزدیک شوند.
عضو شورای استان نینوا در شمال غرب عراق اعلام کرد : محدودۀ عملیاتی لشکر 15 ارتش از منطقه قیاره در جنوب شهر موصل آغاز می شود و تا غرب این شهر امتداد دارد و تاکنون در عملیات خود پیروزی های بزرگی را به دست آورده اند.
العبار افزود : نیروهای ارتش در شمال موصل نیز به خوبی پیشروی می کنند، و با آزادسازی منطقه "ساحة التبادل التجاري" نزدیکی سد موصل، راه را برای آزادسازی این شهر هموارتر کرده اند.   

214

0% ...

آخرین اخبار

عارف: قالیباف در مذاکرات نماینده «ملت» و «نظام» است


پیام دبیرکل حزب‌الله لبنان به مناسبت چهلمین روز شهادت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای


هیات ایرانی به ریاست قالیباف وارد اسلام‌آباد پاکستان شد


زخمی شدن ۲ نظامی رژیم اسرائیل در حمله پهپادی حزب الله لبنان


سازمان ملل: از مذاکرات میان ایران و آمریکا در پاکستان استقبال می‌کنیم


افزایش تورم در آمریکا در نتیجه جنگ علیه ایران


روایت رسانه عربی از انتظار پاکستان از مذاکرات ایران-آمریکا


حضرت آقا، یکی از اولین طراحان فکر اجتماعی در انقلاب اسلامی بودند


آیین اربعین شهادت رهبر معظم انقلاب در جمهوری آذربایجان برگزار شد


هند: عمیقا نگران تلفات بالای غیرنظامیان در لبنان هستیم