افشای مشارکت مربی های کانادایی در نبردها در عراق

پنج‌شنبه 27 آبان 1395
10:08
افشای مشارکت مربی های کانادایی در نبردها در عراق یک فرمانده نظامی کانادایی از درگیر شدن مربی های کانادایی در نبرد عراق پرده برداشت.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه العالم، ژنرال "مایکل رولو" فرمانده نیروهای ویژه کانادا روز پنجشنبه اعلام کرد: مربی های نظامی کانادایی در عراق طی ماه گذشته بارها با عناصر داعش درگیر شده اند.
رولو مدعی شد که مشارکت مربیان کانادایی در نبرد عراق برای حمایت از خود و یا شهروندان بوده است.
وی اذعان کرد که تعداد درگیری هایی که نیروهای کانادایی در هفته های گذشته در عراق در آن حضور داشتند، بسیار زیاد بوده است.
رولو خاطرنشان کرد که کانادایی ها به صورت رسمی در یک مأموریت رزمی شرکت نکرده اند.
این فرمانده نظامی کانادایی با خودداری از ارائه جزئیات بیشتر، گفت: در درگیریها از سلاح های سبک و خمپاره استفاده شده است.
خبرگزاری رویترز تأکید کرد که افشای این موضوع دولت لیبرال کانادا را در تنگنا قرار خواهد داد، زیرا دولت کانادا وعده داده بود که مربی های اعزامی این کشور در هیچ نبردی شرکت نخواهند کرد.
دولت قبلی کانادا علاوه بر اعزام 70 مربی،  6 جنگنده را برای هدف قرار دادن مواضع داعش اختصاص داده بود، اما پس از روی کار آمدن دولت لیبرال، مأموریت هواپیماها لغو شد و در مقابل شمار مربی ها به 200 نفر افزایش یافت.

0% ...

آخرین اخبار

کره شمالی مانور نظامی مشترک آمریکا و ژاپن را محکوم کرد


سقوط هواپیمای چتربازان فرانسوی به کشته شدن ۱۱ تن منجر شد


صدور بیش از ۱۸۰ حکم بازداشت/ پشت پرده بازداشت های گسترده سیاستمداران در عراق


نماینده ارشد دموکرات‌ها: جنگ علیه ایران برای آمریکایی‌ها یک فاجعه بود


حزب‌الله: اسرائیل به نقض آتش‌بس ادامه می‌دهد / حق دفاع از لبنان را برای خود محفوظ می‌دانیم


بقائی :کربلا کانون همدلی و مودت میان دو ملت عراق و ایران است


اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند