عربستان آتش بس یمن را نقض کرد

شنبه 29 آبان 1395
14:10
عربستان آتش بس یمن را نقض کرد جنگنده های سعودی با حمله به مناطقی از یمن، آتش بس را نقض کردند.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه العالم از یمن، جنگنده های ائتلاف سعودی امروز (شنبه) به شهر الصلو در استان تعز و منطقه المزروق در استان حجه حمله کردند.

ائتلاف متجاوز عربستان سعودی، پس از نقض گسترده توافق اخیر مسقط، امروز به صورت یکجانبه از آغاز آتش بسی 48 ساعته خبر داد.
خبرگزاری رسمی عربستان (واس) با انتشار بیانیه ائتلاف متجاوز سعودی، ادعا کرد که آتش بس از بعد از ظهر امروز (شنبه) از ساعت 12 ظهر وقت یمن آغاز می شود و تا 48 ساعت ادامه می یابد، و امکان تمدید آن وجود دارد.
ادعای عربستان برای ورود به این آتش بس یکجانبه درحالی است که قرار بود بر اساس توافق انجام شده در مسقط، آتش بس از پنجشنبه گذشته در یمن برقرار شود؛ اما با این حال عربستان سعودی و مزدورانش به حملات جنایتکارانه خود به مناطق مختلف یمن ادامه داده و ده ها تن را به خاک و خون کشیدند.
"علی القحوم" عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله یمن، دیروز گفت: کشورهای متجاوز به آتش بسی که در مسقط پایتخت عمان مورد توافق واقع شد، پایبند نبودند، و به حملات خود به استان های مختلف یمن ادامه دادند و حملات توپخانه ای و موشکی عربستان سعودی به روستاهای مرزی واقع درامتداد نوار مرزی بین دو کشور، و پیشروی نیروهای متجاوز با حمایت جنگنده ها نیز در صحرای میدی و تعز ادامه داشت.

0% ...

آخرین اخبار

عملیات‌ کیفی مقاومت لبنان، تلفات نظامیان صهیونیستی را افزایش داد +فیلم


اتحادیه اروپا: از دیپلماسی برای حل پایدار موضوع هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم


مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد


ده‌ها خیریه انگلیسی در تامین مالی شهرک‌سازی‌های اسرائیل دست دارند


حادثه دریایی برای یک نفتکش در نزدیکی بندر صحار عمان


تشدید تنش‌های اسلام‌آباد-کابل؛ پاکستان از انهدام مراکز تروریستی در افغانستان خبر داد


توقیف اموال ۴۷ نفر از خائنان به وطن در خراسان شمالی


تداوم تحرکات توسعه طلبانه تل‌آویو در سوریه


اذعان رسانه صهیونیستی به خسارت سنگین حملات امروز ایران به پایگاه های آمریکایی در منطقه


اعلام آمادگی مسکو برای کمک به یافتن راه‌حل‌ دیپلماتیک در مورد جنگ علیه ایران آماده‌ایم