افشاگری روزنامۀ آلمانی دربارۀ اخراج پدربزرگ ترامپ از آلمان!

دوشنبه 1 آذر 1395
22:08
افشاگری روزنامۀ آلمانی دربارۀ اخراج پدربزرگ ترامپ از آلمان! یک روزنامۀ آلمانی نوشت پدر بزرگ دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا، از خدمت کردن در ارتش شانه خالی کرده بود.

العالم- آمریکا

روزنامه بیلد چاپ آلمان امروز دوشنبه با انتشار سندی نوشت فردریک ترامپ، پدربزرگ دونالد ترامپ، در سرزمین پادشاهی باواریا در جنوب شرق آلمان زندگی می کرد و به جُرم فرار از خدمت در ارتش ، از این سرزمین اخراج شد.
بیلد نوشت: «فردریک ترامپ سال 1905 در نامه ای از لوئی پولد، حاکم سرزمین باواریا، درخواست کرد که وی را از این سرزمین اخراج نکند ولی حاکم درخواست وی را نپذیرفت و او را به علت نقض قانون خدمت اجباری در نیروهای مسلح اخراج کرد».
بیلد افزود : «فردریک در نامه اش حاکم باواریا را "محبوب، سخاوتمند، عاقل و عادل" توصیف کرده بود ولی این تعریف و تمجیدها کارساز نیافتاد». 
فردریک ترامپ در روستای کالشتات، در سرزمین باواریا، به دنیا آمد و از خدمت کردن در ارتش فرار کرد که به همین دلیل از این سرزمین اخراج شد و به آمریکا رفت. پس از آنکه در آنجا ثروتی به دست آورد و خواست به آلمان بازگردد ولی حاکم باواریا باز هم درخواستش را نپذیرفت.

 

نامۀ پدربزرگ ترامپ

روستای کالشتات

 

 

214

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند